Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie incredibilă la naţionala U18 a României! Selecţionerul Ion Marin le-a confiscat telefoanele tricolorilor mici. ”Pot face o găinărie oricând”

Situaţie incredibilă la naţionala U18 a României! Selecţionerul Ion Marin le-a confiscat telefoanele tricolorilor mici. ”Pot face o găinărie oricând”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala U18 a României a două înfrângeri consecutive în Turneul celor 4 Naţiuni organizat de Spania. Tricolorii mici au pierdut şi cu gazde, după ce au fost spulberaţi cu 5-0 de Portugalia. Selecţionerul Ion Marin a decis să-şi pedepsească elevii printr-o metodă inedită.

”Săpăligă” le-a confiscat telefoanele jucătorilor pentru a fi sigur că aceştia nu vor fi distraşi şi vor avea suficient timp de odihnă. Fostul tehnician al lui Dinamo a explicat că decizia sa le va prinde bine micilor tricolori.

Selecţionerul Ion Marin le-a confiscat telefoanele tricolorilor mici. ”Pot face o găinărie oricând”

”Telefoanele mobile au fost luate după primul joc, 0-5 cu Portugalia. Urmează să le dau înapoi când se termină acţiunea. Nu mă interesează cum privesc ei treaba asta. Noi ne luăm nişte măsuri ca ei să fie odihniţi, să nu butoneze telefoanele şi să intre pe fel şi fel de site-uri, să nu ne trezim apoi cu alte probleme.

Eu îmi iau măsuri ca să-i feresc de necazuri. Şi ei trebuie să facă nişte sacrificii. Dacă ei consideră că ăsta e un sacrificiu, e rău. Totul e înspre binele lor. Când au avut nevoie să vorbească cu familia le-am dat telefoanele. Eu n-am garanţia că atunci când le dau o oră telefoanele vorbesc doar cu familia. N-am nici garanţia că nu se întâmplă vreo nenorocire să intre pe nişte site-uri şi apoi să ne mirăm de ce nu mai pot sta în picioare.

Eu sunt de acord că şi seniorii pot intra pe astfel de site-uri, dar mă gândesc că sunt maturizaţi, înţeleg ce e performanţa. La generaţia aceasta însă mai avem de lucrat. M-am gândit că băieţii pot face multe, inclusiv că pot intra pe fel de fel de site-uri. Sunt tineri! Nu pot să fiu paznic. Ei pot face o găinărie oricând, în timpul zilei, în timpul nopţii.

Eu atât am putut să-mi iau ca măsură de securitate. Nu le fac decât un foarte mare bine. Eu asta încerc. Încercăm să-i educăm, să-i canalizăm pe o linie de performanţă. Le explicăm că e nevoie de sacrificii. Dacă ei nu vor să piardă telefoanele 5 zile şi nu mai intră pe site-uri, înseamnă că n-au înţeles nimic”, a declarat Ion Marin, conform Prosport.ro.

Afla mai multe despre: româniaandorraeuro 2024 

viewscnt
Articole similare