Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM a izbucnit după problema medicală a lui Olaru la naţională! "E bătaie de joc, dacă ieri s-a antrenat normal. Au discutat doctorii între ei" | EXCLUSIV

MM a izbucnit după problema medicală a lui Olaru la naţională! "E bătaie de joc, dacă ieri s-a antrenat normal. Au discutat doctorii între ei" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, aşteaptă explicaţii din partea FRF şi staffului condus de Edi Iordănescu, după situaţia apărută în privinţa lui Darius Olaru. În cazul în care mijlocaşul s-a antrenat sâmbătă, la o zi după apariţia problemei medicale, ar fi "bataie de joc", consideră conducătorul.

A greşit stafful lui Edi Iordănescu cu Darius Olaru?

Naţionala României joacă, duminică, de la ora 21.45, cu Andorra, în grupa I de calificare la EURO 2024, live text pe Orangesport.ro. 

În ziua partidei cu Andorra, FRF a anunţat tricolorii care nu au prins lista cu cele 23 de locuri disponibile. Printre cei care vor sta în tribună va fi şi Darius Olaru, cu probleme medicale, conform FRF. 

Însă, MM Stoica s-a arătat deranjat de faptul că Darius Olaru s-ar fi antrenat sâmbătă, împreună cu lotul condus de Edi Iordănescu, la o zi după ce a acuzat problemele medicale. 

"La Olaru e o problemă. N-am vorbit cu Olaru, dar vreau să spun următoarea chestie. Dacă ieri s-a antrenat normal, e bătaie de joc. Dacă nu s-a antrenat... Nu l-am întrebat, aştept răspuns de la FRF. 

În urmă cu două zile a simţit ceva şi trebuia trimis acasă sau să se trateze dacă era accidentat. Dacă ieri s-a antrenat, e bătaie de joc, e bătaie de joc. Ştiu sigur din ce am citit în comunicatul FRF. 

Au discutat doctorii între ei, iar doctorul lor i-a spus dotorului nostru că acum două zile a simţit ceva la antrenament. Toată lumea pleacă azi la echipa de club. Nu există echipa de club în ecuaţie. (n.r. - FRF, în comunicatul de presă) A scris că nu face parte din lot azi, adică e în tribună. Nu s-a pus problema să plece de la echipa naţională. 

La antrenamentul de alaltăieri ar fi simţit ceva, dar nimic special. Discuţia e în felul următor. Vineri a simţit ceva, iar dacă sâmbătă s-a antrenat e bătaie de joc

Dacă medicul a sesizat că are ceva, trebuia să vină, că noi îl plătim. Eu cred că s-a antrenat ieri. Am văzut din declaraţiile lor că Mihăilă a fost accidentat şi a jucat. 

Dacă Olaru s-a antrenat ieri, avem o problemă. Dacă avea o problemă, trebuia să fim anunţaţi. Dacă e minoră problema... Nu există. Şi dacă-i iese un coş unui jucător la naţională, trebuie să ne anunţe. Aştept explicaţii din partea lor", a declarat oficialul FCSB, MM Stoica, la Orange Sport. 

FRF a anunţat Darius Olaru nu va evolua în meciul cu Andorra

După antrenamentul oficial, în urma discuţiei avute cu Darius Olaru, staff-ul tehnic a decis să nu mizeze pe fotbalistul de la FCSB la meciul din această seară.

Darius acuză probleme medicale şi, în urma consultării staff-ului medical, s-a luat decizia ca mijlocaşul să nu facă parte din lot la meciul cu Andorra pentru a nu risca o accidentare mai gravă, a transmis FRF. 

 

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica fcsbdarius olaruedi iordanescudarius olaru echipa nationalaromania andorra 

viewscnt
Articole similare