You are here:

Şoc în fotbalul românesc. Marian Iancu îşi anunţă revenirea: „Acolo mă bag, va fi al doilea stadion din ţară!” | EXCLUSIV

Şoc în fotbalul românesc. Marian Iancu îşi anunţă revenirea: „Acolo mă bag, va fi al doilea stadion din ţară!” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Marian Iancu se gândeşte serios să investească din nou la Poli Timişoara, unul dintre cluburile de mare tradiţie din fotbalul românesc.

Marian Iancu îşi anunţă revenirea mult aşteptată în fotbalul românesc

Marian Iancu a fost unul dintre cei mai importanţi patroni de club în urmă cu mai mulţi ani, iar istoria recentă a clubului Poli Timişoara este legată şi de numele său. Totuşi, omul de afaceri nu a mai fost implicat direct în fenomenul fotbalistic de multă vreme, deşi a fost subiectul mai multor zvonuri conform cărora şi-ar dori să reintre în fotbal.

Contactat de Orange Sport, Marian Iancu a oferit marea veste: A decis să investească din nou în fotbalul românesc, chiar la Poli Timişoara, clubul său de suflet. Afaceristul a declarat că noul stadion din Timişoara va avea un impact serios asupra fotbalului bănăţean, lansând astfel premisele pentru un business de succes la echipa de fotbal.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Sunt foarte atent la Timişoara. Fenomenul fotbalistic bănăţean îl cunosc foarte bine. Ştiu la ce intensitate se consumă fotbalul acolo. Ştiu ce ar însemna impactul construirii unui stadion la nivelul celui care se are în vedere. Iată că s-au depăşit toate etapele necesare soluţiei investiţionale din partea Guvernului.

Din câte cunosc, din primăvară se va începe demolarea vechiului stadion „Dan Păltinişanu”, iar apoi va începe construirea unui nou stadion, probabil al doilea cel mai mare din ţară. Eu cunosc foarte bine ce se întâmplă acolo şi cochetez să investesc ca un acţionar ponderat, nu majoritar. Mă gândesc să fiu unul din acţionarii de la Poli Timişoara. Îi ajut cu experienţa mea, cunosc fenomenul de acolo.

Sunt compatibil, ca rapidist, cu spiritul bănăţean. Gândesc la fel cele două galerii, două echipe curate, deci Timişoara este în vizorul meu”, a declarat Marian Iancu pentru Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: marian iancupoli timisoararevenireactionar 

viewscnt
Articole similare