You are here:

ŞOC la CFR Cluj. Nelu Varga dă marea lovitură şi aduce un antrenor din Champions League în locul lui Dan Petrescu

ŞOC la CFR Cluj. Nelu Varga dă marea lovitură şi aduce un antrenor din Champions League în locul lui Dan Petrescugalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a avut parte de un sezon cu adevărat dezamăgitor. Eliminată prematur din Cupa României şi scoasă rapid şi din lupta pentru titlu, echipa lui Dan Petrescu a ratat pentru prima dată campionatul în ultimii şase ani.

Dan Petrescu este ca şi plecat de la CFR Cluj, după un sezon în care n-a obţinut niciun trofeu alături de ardeleni. Conform presei din Coreea de Sud, antrenorul urmează să fie prezentat în zilele următoare pe banca celor de la Jeonbuk.

Deşi a apărut deja o poză cu Cristiano Bergodi, unde italianul este prezentat drept noul antrenor al CFR-ului, gsp.ro vine cu o altă variantă pentru banca tehnică a CFR-ului.

Bergodi rămâne principalul favorit al lui Nelu Varga, însă finanţatorul ardelenilor ia acum în calcul din ce în ce mai serios şi posibilitatea de a aduce un alt antrenor străin pe banca echipei sale.

Milos Milojevic îşi încheie contractul în această vară cu Steaua Roşie Belgrad şi urmează să se despartă de echipa alături de care a câştigat la pas campionatul în Serbia.

Antrenorul în vârstă de 40 de ani a adus titlul pentru Steaua Roşie Belgrad cu un avans de 22 de puncte în fruntea clasamentului faţă de ocupanta locului secund, astfel că echipa va evolua în sezonul următor al Ligii Campionilor.

În cariera sa, Milojevic le-a mai pregătit pe Vikingur, Breidablik, Mjallby, Hammarby şi Malmo, toate din nordul Europei.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare