Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în Superligă. Croitoru a plecat de la FC Argeş, dar şi-a găsit deja echipă. Antrenorul a bătut deja palma cu oficialii clubului

ŞOC total în Superligă. Croitoru a plecat de la FC Argeş, dar şi-a găsit deja echipă. Antrenorul a bătut deja palma cu oficialii clubului

Superliga

Comentarii

Marius Croitoru s-a despărţit de FC Argeş şi nu duce lipsă de oferte. Însă antrenorul este nevoit să aştepte acum până în vară pentru a semna un nou contract, după ce a pregătit deja două echipe în acest sezon.

Marius Croitoru a bifat două echipe în acest sezon, după ce le-a antrenat pe FC U Craiova 1948 şi pe FC Argeş, iar acum inclusiv Mihai Stoica, oficialul FCSB-ului, a recunoscut că este un nume interesant şi pentru banca vicecampioanei României.

Însă, deşi este dorit şi de FC Voluntari, Marius Croitoru ar fi bătut palma deja cu una dintre fostele sale echipe. Conform gsp.ro, antrenorul s-ar fi înţeles cu FC Botoşani pentru a prelua echipa începând cu sezonul următor.

Croitoru ar fi picat de acord cu Valeriu Iftime pentru a reveni la FC Botoşani. Antrenorul i-a mai pregătit pe moldoveni în perioada 2019-2022.

Marius Croitoru, OUT de la FC Argeş

”Mult succes, Marius Croitoru!

Clubul nostru a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Marius Croitoru.

Interimatul va fi asigurat de Dragoş Radu, Constantin Schumacher şi Paul Ciobanu” , se arată în postarea oficială a clubului FC Argeş.

Marius Croitoru a preluat-o pe FC Argeş pe data de 26 octombrie 2022, când a venit în locul lui Andrei Prepeliţă.

A rezistat doar zece meciuri la conducerea piteştenilor, perioadă în care a reuşit o singură victorie, chiar la debut, 1-0, pe terenul celor de la UTA.

De atunci, echipa nu a mai reuşit să câştige, înregistrând cinci eşecuri şi patru remize.

FC Argeş ocupă locul 15 în Superligă, penultimul, cu 27 de puncte, după 29 de etape.

De-a lungul acestui sezon, a mai pregătit-o pe U Craiova 1948 (23 iunie - 10 octombrie 2022).

Afla mai multe despre: croitoru 

viewscnt
Articole similare