Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc total! Italienii au făcut anunţul începutului de an: Drăguşin s-a înţeles cu Bayern!

Şoc total! Italienii au făcut anunţul începutului de an: Drăguşin s-a înţeles cu Bayern!
Comentarii

Presa din Italia a dezvăluit că Radu Drăguşin a bătut palma cu Bayern Munchen. Curtat intens de Tottenhnam, fundaşul român pare că va le-a întors spatele londonezilor şi a ales să îmbrace tricoul bavarezilor.

Răsturnare incredibilă de situaţie: Drăguşin merge la Bayern!

”Bayern Munchen a surprins pe toată lumea şi este foarte aprope să îl transfere pe Radu Drăguşin, fundaşul român al lui Genoa. După ce Atalanta a oferit 18.000.000 de euro, plus 2.000.000 bonusuri, Tottenham şi Napoli au încercat să găsească o înţelegere cu clubul ligurian, care a cerut de la început 30.000.000 de euro. Bavarezii au găsit o soluţie: 24.000.000 de euro, plus şase bonusuri bazate pe apariţiile românului în tricoul lui Bayern. Astfel, Genoa va încasa aproximati 30.0000.000 de euro din transferul lui Drăguşin.

Nu este nimic semnat între cele două părţi, dar acest lucru este posibil în următoarele ore. Cu toate acestea, Spurs ar putea reveni cu o ofertă, în timp ce Napoli este aproape ieşită din cursă. Există deja un acord de principiu între Drăguşin şi Bayern. Un contract valabil pe patru ani şi jumătate şi un salariu de aproximativ 2.000.000 de euro pe sezon”, a notat publicaţia italiană Tuttomercatoweb.

MM Stoica, despre viitorul transfer al lui Drăguşin

”Eu aş spune altceva. Joci în 4 sau în 5? Este cel mai important sistemul. Aş zice Premier League pentru fizicul lui. E foarte mare şi foarte bine făcut. Şi golul ăsta de l-a marcat cum sare si cum se arcuieşte şi loveşte mingea cu capul. Zici că e sculptat de Michelangelo. 

Este o problemă la ambele echipe pentru că va face o mare schimbare indiferent de ce va alege. Genoa e bună, joacă în 3, ambele astea doua joacă sus. Poate Tottenham mai sus şi mai riscant. Meciul cu Chelsea? Eu nu am văzut aşa ceva de când mă uit la meciuri. Jucau cu fundas central la mijlocul terenului şi cu portarul la 40 de metri.

A fost ceva... Riscant la ambele. Cred că e salariu mai bun în Premier League şi cred că îi se potriveşte. Doar că e diferit faţă de fundaşii centrali pe care îi are momentan Tottenham”, a mărturisit MM Stoica la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: genoaradu drăguşinbayern munchen 

viewscnt
Articole similare