Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şocul pe care l-a avut Gigi Becali când a făcut analize de sânge. Ce i-a transmis medicul: ”Aşa mi-a spus doctorul”

Şocul pe care l-a avut Gigi Becali când a făcut analize de sânge. Ce i-a transmis medicul: ”Aşa mi-a spus doctorul”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost uimit după ce medicul i-a interpretat un set de analize de sânge.

Gigi Becali susţine că a făcut un set de analize de sânge şi a rămas uimit de informaţiile pe care i le-a oferit medicul.

Patronul FCSB este cunoscut pentru opiniile sale controversate despre pandemia de coronavirus.

Surpriza pe care a avut-o Gigi Becali când a făcut analize de sânge

Gigi Becali are o opinie controversată despre pandemia de coronavirus, deşi el şi apropiaţii săi au trecut prin boală.

Patronul FCSB se declară antivaccinist convins şi preferă medicamentele importate de multe ori din Rusia, care nu sunt aprobate în Uniunea Europeană şi al căror efect este pus sub semnul întrebării.

Gigi Becali continuă astfel să minimalizeze efectul infecţiei cu virusul COVID-19 şi spune că propria experienţă l-a determinat să aibă această poziţie.

Patronul FCSB susţine că s-a îmbolnăvit anul trecut cu noul coronavirus, dar a fost şi mai surprins după ce şi-a făcut un set de analize de sânge.

Gigi Becali spune că medicul i-a transmis că nivelul de anticorpi pentru coronavirus este foarte ridicat, semn că s-a mai îmbolnăvit de atunci.

Un nivel crescut de anticorpi este dat fie de vaccin, fie de trecerea prin boală.

”Am făcut COVID, acum vreun an. Am făcut şi gata. Am făcut câteva vitaminizări şi gata. Nu am avut nimic. Aşa a vrut Dumnezeu.

Am făcut analize de sânge şi am văzut că am avut tot mai mulţi anticorpi. Doctorul mi-a zis: 'Domnule Becali, aţi fost atacat de multe ori'.

Nu purtam mască şi am fost atacat de virus... Dar eu îl atacam, strănutam de două ori şi-l aruncam. M-am imunizat”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Patronul FCSB le-a transmis inclusiv jucătorilor că n-ar fi indicat să se vaccineze şi vicecampioana României s-a confruntat cu un focar de infecţie în toamna care s-a încheiat.

Din această cauză, FCSB a pierdut la masa verde meciul cu FC Voluntari, din Cupa României, deoarece n-a putut înscrie pe foaie cel puţin 13 jucători.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare