Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Soldaţii ruşi se comportă ciudat". Un ucrainean a făcut descoprirea stranie în locuinţa proprie imediat cum a intrat pe uşă

"Soldaţii ruşi se comportă ciudat". Un ucrainean a făcut descoprirea stranie în locuinţa proprie imediat cum a intrat pe uşă

Diverse

Comentarii

Jurnalistul ucrainean Dmytro Povoroznyuk a făcut cunoscută întâmplarea lui Ivan Nadein, preşedintele clubului de fotbal NK Veres Rivne, din prima ligă ucraineană.

Ce a observat un conducător din fotbalul ucrainean în propria locuinţă

Armata rusă a lăsat un peisaj dezolant în urmă, după retragerea din Bucea, de lângă Kiev. Imaginile din Bucea au cutremurat lumea. Sute de trupuri au fost descoperite de armata ucraineană în gropi comune, pe străzi, în beciuri şi în fântâni.

Genocidul din Bucea a fost condamnat de comunitatea internaţională şi există propuneri de înăsprire a sancţiunilor aplicate Rusiei. Inclusiv fraţii Kliciko, marii sportivi ai Ucrainei, au comentat în termeni duri urmările din localitate. 

Iar Ivan Nadein a găsit urme ale militarilor ruşi în propria locuinţă. Descoperirea făcută de preşedintele clubului de fotbal l-a făcut pe jurnalistul ucrainean Dmytro Povoroznyuk să susţină că "ruşii se comportă foarte ciudat". 

"Când Bucea s-a deschis, pe 7 aprilie, iar civilii au putut intra, noi am fost acolo, deşi era riscant. Totul era minat.

Am vorbit cu Ivan Nadein, care are o casă în Irpen, iar soldaţi ruşi au locuit în ea. Au pus însemne ruseşti lângă casă, au ucis două gărzi de corp.

Dar soldaţii ruşi s-au comportat foarte ciudat. Şi-au lăsat hainele acolo, armele, captura obţinută prin jaf. Ivan Nadein crede că au plecat în grabă, au fugit", a povestit Dmytro Povoroznyuk pentru KDK, citat de Football24.ua.

Preşedinţia ucraineană acuză ”negocieri extrem de dificile” cu Moscova. Putin denunţă o ”lipsă de coerenţă” a ucrainenilor

Negocierile cu Moscova în vederea unui acord de pace ruso-ucrainean sunt ”extrem de dficile”, acuză marţi un consilier al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, Mihailo Podoliak, după ce preşedintele rus Vladimir Putin a denunţat o ”lipsă de coerenţă” a ucrainenilor care, în opinia sa, ”creează dfcultăţi”, relatează AFP.

”Negocierile sunt extrem de dificile”, acuză Miahilo Podoliak într-un mesaj transmis presei, în care deplânge faptul că ”partea rusă practică tacticii tradiţionale de presiune publică asupra procesului negocierilor, prin intermediul anunmitor declaraţii”.

”Este clar că partea emoţională, în prezent, în (acest) proces este grea”, cmentează el.

”Delegaţia ucraineană lucrează exclusiv într-un cadru pro-ucrainean şi transparent”, subliniază el.

Afla mai multe despre: ivan nadeinucrainarusia 

viewscnt
Articole similare