Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soţul Serenei Williams a ironizat-o pe Simona Halep. Ce a postat Alexis Ohanian după ce românca a fost depistată pozitiv

Soţul Serenei Williams a ironizat-o pe Simona Halep. Ce a postat Alexis Ohanian după ce românca a fost depistată pozitiv

Tenis

Comentarii

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a avut o postare pe Twitter în care a ironizat-o pe Simona Halep, testată pozitiv. Deşi nu a spus numele româncei, acesta a postat un tricou cu logo-ul programului educaţional pentru combaterea consumului de droguri şi a scris că "este un look care nu se demodează niciodată".

”Ce purtaţi de Halloween în acest an?”, a fost textul folosit de Alexis Ohanian pentru a descrie postarea.

El a redistribuit o fotografie în care apare în tricoul cu logo-ul D.A.R.E., Drug Abuse Resistance Education, programul educaţional pentru combaterea consumului de droguri.

Ohanian a purtat acest tricou la meciul Serenei Williams cu Maria Şarapova, din 2019, de la US Open, care revenea atunci după o suspendare de 15 luni pentru dopaj.

El şi-a atras imediat comentarii negative din partea următoritorilor săi:

"Poate că ar fi trebuit să porţi asta când Serena a fost învinsă de Halep în finala de la Wimbledon. Meciul a durat aproximativ o jumătate de oră", a scris un urmăritor, iar altul i-a scris: "Chiar te faci de ruşine".

Simona Halep a fost testată pozitiv şi suspendată provizoriu, conform anunţului de vineri.

Afla mai multe despre: serena williams 

viewscnt
Articole similare