You are here:

”Stăm mult mai bine decât anul trecut”. FCSB, declaraţii în forţă după un nou trofeu cucerit. Supercampioana ia cu asalt noul sezon

”Stăm mult mai bine decât anul trecut”. FCSB, declaraţii în forţă după un nou trofeu cucerit. Supercampioana ia cu asalt noul sezon

FCSB

Comentarii

FCSB atacă pe toate planurile în noul sezon

FCSB a câştigat Supercupa României, după ce a învins-o pe Corvinul Hunedoara, scor 3-0 cu Corvinul, pe Ghencea.

Golurile au fost marcate de David Miculescu (21), Marius Ştefănescu (51) şi Luis Phelipe (80). Ştefănescu, aflat la debutul în tricoul roş-albaştrilor, a primit şi trofeul de cel mai bun jucător al meciului.

La finalul meciului, formaţia roş-albastră a trecut la sărbătoare, una care a continuat şi la începutul noului sezon, aşa cum l-a terminat pe cel precedent, după luarea titlului naţional.

Alex Băluţă consideră că FCSB este capabilă să fie şi mai puternică în noul sezon, mai ales noilor transferuri făcute de echipă în pauza competiţională.

"E o bucurie imensă, un trofeu important pentru noi, n-a fost un meci uşor, chiar dacă l-am câştigat cu 3-0. Ne-au pus probleme în prima repriză.

(n.r. e FCSB din acest sezon mai bună decât cea anterioară?) Aşa zic şi eu, numeric stăm mult mai bine decât anul trecut, avem jucători foarte buni pe toate poziţiile, e un câştig pentru noi. Important e să fim uniţi, să avem un grup puternic", a declarat Băluţă, după meci.

Afla mai multe despre: fcsbalex balutasupercupa romaniei 

viewscnt
Articole similare