You are here:

MM Stoica a confirmat transferul începutului de sezon în Superliga: "Contractul club-club e semnat. E o formalitate"

MM Stoica a confirmat transferul începutului de sezon în Superliga: "Contractul club-club e semnat. E o formalitate"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a confirmat transferul asupra căruia campioana Superligii s-a înţeles. Vedeta Florinel Coman, abia revenit din Germania, pleacă în străinătate pentru o sumă importantă.

S-a rezolvat transferul! MM Stoica a confirmat că s-a semnat contractul începutului de sezon

FCSB a suferit o pierdere importantă înainte de sezonul în care îşi apără titlul în Superliga, un eveniment susţinut de Superbet, şi de meciurile europene în urma cărora vrea în grupele Champions League. 

Înainte de Supercupa României, FCSB - Corvinul Hunedoara, Mihai Stoica a confirmat că plecarea lui Florinel Coman este în linie dreaptă. Informaţiile anunţate de Gigi Becali despre transfer au fost "întărite" de preşeditele Consiliului de Administraţie. 

Astfel, Florinel Coman şi-a dat acordul să plece în Qatar, la Al Gharafa. Valoarea tranzacţiei se ridică la peste 5 milioane de euro, iar tricolorul care a jucat la EURO 2024 urmează să încaseze peste 2 milioane de euro în fiecare sezon. 

Contracul între cluburi a fost semnat, iar Florinel Coman nu va mai petrece multe zile în Bucureşti. El urmează să se deplaseze în Qatar, pentru a efectua vizita medicală.

"Da. Contractul club-club e semnat, el trebuie să meargă facă vizita medicală şi din câte pricep s-a înţeles cu Al Gharafa şi e o simplă formalitate", a declarat MM Stoica, la Prima Sport. 

Campion al României, Florinel Coman pleacă după 233 de meciuri, 63 de goluri şi 62 de pase decisive pentru FCSB.

Unde pot fi urmărite meciurile de la EURO 2024

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 6 iulie, la ora 21 00,  va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: florinel comanmm stoicaflorinel coman al gharafaplecare florinel coman 

viewscnt
Articole similare