You are here:

"Federaţia funcţionează în afara legii". Mititelu a anunţat triumfător vestea, după decizia instanţei. FRF a reacţionat: "Susţineri nefondate"

"Federaţia funcţionează în afara legii". Mititelu a anunţat triumfător vestea, după decizia instanţei. FRF a reacţionat: "Susţineri nefondate"

FRF

Comentarii

Patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, a anunţat cu mare fast că FRF "funcţionează în afara legii". Dinspre Casa Fotbalului a venit o primă reacţie.

Adrian Mititelu a reacţionat: "12 ani să se facă dreptate! Federaţia funcţionează în afara legii"

FRF s-a aflat în proces cu ACS Progresul Bucureşti, Asociaţia Fotbal Club Rapid Bucureşti şi FCU 1948 Fotbal Club, entităţi care susţin că de peste două decenii nu au existat schimbări de statut Casa Fotbalului.

Astfel, adunările generale sau deciziile în fruntea fotbalului românesc ar fi nule. 

Adrian Mititelu a oferit o primă reacţie, după decizia Tribunalului Bucureşti. 

"TRIBUNALUL BUCUREŞTI, tocmai ce a decis ca Răzvan Burleanu nu este preşedinte! Au trebuit să treacă 12 ani sa se facă dreptate!

In acest moment FEDERAŢIA funcţionează în afara legii!

Burleanu şi COMPANIA au uzurpat Federaţia!", a scris patronul lui FCU Craiova pe Facebook. 

Decizia anunţată de Tribunalul Bucureşti

”Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de petenta Federaţia Română de Fotbal, ca neîntemeiată. Respinge ca inadmisibilă cererea de intervenţie formulată de către Asociaţia Clubul Sportiv Tenis Club Pamira.

Admite cererea de intervenţie formulată de către Asociaţia Fotbal Club Progresul Bucureşti. Admite cererea de intervenţie formulată de către Asociaţia Fotbal Club Rapid Bucureşti (AFC Rapid).

Admite cererea de intervenţie formulată de către FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a V – a Civilă Pronunţată astăzi, 04.07.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”.

FRF a reacţionat

Pentru Gazeta Sporturilor, şeful Departamentului Juridic al FRF, Adrian Stângaciu, consideră că federaţia nu este în pericol şi că afirmaţiile lui Adrian Mititelu sunt nefondate. 

„A fost o procedură administrativă, necontencioasă, care poate fi reluată oricând, pentru punerea în acord a înregistrărilor din Registrul Federaţiilor cu decizia RIL 19/2023. Susţinerile domnului Mititelu sunt nefondate şi lipsite de orice suport legal”, a spus oficialul FRF. 

Afla mai multe despre: adrian mititelufrfrazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare