You are here:

Tricolorul cu evoluţii uluitoare la EURO 2024, transfer carierei în Premier League. Un nou început pentru jucătorul cu zâmbetul pe buze

Tricolorul cu evoluţii uluitoare la EURO 2024, transfer carierei în Premier League. Un nou început pentru jucătorul cu zâmbetul pe buze
Comentarii

Unul dintre jucătorii români care au impresionat la EURO 2024 poate prinde transferul carierei, după ce România a reuşit să atingă optimile de finală la turneul din Germania.

Raţiu, dorit insistent în Premier League. Brentford, clubul care îl vrea

Andrei Raţiu a avut un EURO 2024 extrem de reuşit. A fost integralist în echipa României în toate cele patru meciuri jucate de tricolori la turneul final din Germania.

Evoluţiile sale au impresionat multe cluburi din vestul Europei, care ar dori să-l transfere pentru noul sezon.

Legitimat actualmente la Rayo Vallecano, Raţiu nu a primit foarte multe şanse la echipa din La Liga şi nu ar declina o plecare de la clubul de lângă Madrid.

Acesta a jucat 16 meciuri pentru Rayo în stagiunea trecută, dintre care 12 în Primera Division, dar evoluţiile în tricoul României la Europeanul german au atras atenţia mai multor cluburi tot din campionatele de top ale Europei.

Englezii anunţă că două formaţii din Premier League, Brentford şi Brighton, sunt interesate de serviciile fundaşului dreapta român. Raţiu se află şi pe radarul câtorva cluburi din Bundesliga, dar şi pe lista celor de la Atalanta. 

Totuşi, Raţiu, cotat la 1,4 milioane de euro, ar mai putea rămâne la Rayo Vallecano, care ar dori să-i prelungească actualul angajament, unul care este valabil până în 2028.

Andrei Raţiu a adunat 21 de meciuri la echipa naţională a României şi a marcat un gol.

Raţiu, pe paginile celor mai importante publicaţii din Spania

”Câştigătoarea Europa League îşi va transforma flancul drept, prin plecări şi veniri. Cei din Bergamo sunt obişnuiţi să facă transferuri inteligente, să crească jucători şi apoi să-i vândă.

Raţiu este pe placul lui Gasperini, care în acest an va juca şi în Liga Campionilor”, scriau, recent, şi spaniolii de la Mundo Deportivo.

Afla mai multe despre: andrei ratiuromaniaechipa nationalaeuro 2024la ligapremier league 

viewscnt
Articole similare