You are here:

FCSB, în delir! Supercampioana României! Sărbătoarea continuă şi în noul sezon pentru fotbaliştii şi fanii roş-albaştrilor | VIDEO

FCSB, în delir! Supercampioana României! Sărbătoarea continuă şi în noul sezon pentru fotbaliştii şi fanii roş-albaştrilor | VIDEO

FCSB

Comentarii

FCSB este noua supercampioană a României. Deţinătoarea titlului şi-a respectat blazonul şi a câştigat şi primul trofeu pus în joc în noul sezon competiţional.

FCSB, noua supercampioană a României! Sărbătoare în toată regula în Ghencea

FCSB şi Corvinul Hunedoara au deschis balul noului sezon fotbalistic din România. Meciul din Supercupa României 2024 le-a pus faţă în faţă pe campioana Superligii şi câştigătoarea Cupei României.

Dar a fost o victorie categorică a celor de la FCSB, care s-a impus prin golurile lui David Miculescu (21), Marius Ştefănescu (51) şi Luis Phelipe (80). Ştefănescu, aflat la debutul în tricoul roş-albaştrilor, a primit şi trofeul de cel mai bun jucător al meciului.

Odată cu acest triumf, FCSB a devenit şi supercampioana României, după ce au luat şi titlul în sezonul precedent. La meciul în care formaţia bucureşteană a cucerit primul trofeu al noului sezon au fost aproape 16.000 de spectatori.

Astfel, FCSB a primit trofeul Supercupei României, iar jucătorii şi antrenorii echipei au sărbătorit acest nou triumf în faţa suporterilor prezenţi pe arena din Ghencea.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a fost prezent şi el la meci şi le-a înmânat trofeul Supercupei României lui Vlad Chiricheş, căpitanul FCSB-ului în acest meci, şi lui Darius Olaru, căpitanul de drept al roş-albaştrilor, care abia a revenit cu echipa naţională de la EURO 2024.

Supercupa României 2024 este primul trofeu din istorie decernat pe noua arenă din Ghencea, inaugurată în anul 2021.

Ultimul trofeu de Supercupa României cucerit de FCSB a fost în 2013, după o victorie în faţa Petrolului Ploieşti, scor 3-0. 

De asemenea, Mihai Pintilii, devenit între timp antrenor secund cu acte în regulă, a sărbătorit şi el alături de jucători şi restul staff-ului tehnic al FCSB-ului.

Afla mai multe despre: fcsbsupercupa romanieighencea 

viewscnt
Articole similare