You are here:

Câţi suporteri au fost în Ghencea la FCSB - Corvinul, în Supercupa României

Câţi suporteri au fost în Ghencea la FCSB - Corvinul, în Supercupa României

FCSB

Comentarii

FCSB este noua supercampioană a României, după ce s-a impus categoric în primul meci cu trofeul pe masă din acest sezon.

Ce număr de suporteri au asistat la meciul FCSB - Corvinul. Supercupa României s-a disputat într-o atmosferă superbă superbă creată de fanii celor două echipe

FCSB şi Corvinul Hunedoara au deschis balul noului sezon fotbalistic din România. Meciul din Supercupa României 2024 le-a pus faţă în faţă pe campioana Superligii şi câştigătoarea Cupei României.

Dar a fost o victorie categorică a celor de la FCSB, care s-a impus prin golurile lui David Miculescu (21), Marius Ştefănescu (51) şi Luis Phelipe (80).

Au fost şi câteva indidente înainte de partidă şi la începutul acesteia. Dar şi în timpul ei, atunci când Florin Talpan a postat, în social media, un mesaj însoţit de două poze.

Cu toate aceste evenimente, cei care s-au bucurat la final au fost cei de la FCSB, care au devenit şi supercampionii României, după ce au luat şi titlul în sezonul precedent.

La meciul cu trofeul pe masă disputat în Ghencea au asistat 15.915 de spectatori, adică aproximativ jumătate din capacitatea totală de 31.254 de locuri de care dispune arena bucureşteană.

Cei aproape 16.000 de suporteri ai celor două echipe prezenţi pe stadionul din Ghencea au făcut o atmosferă superbă.

Afla mai multe despre: fcsbcorvinulsupercupa romanieighencea 

viewscnt
Articole similare