You are here:

FOTO | Fanii de la CSA Steaua au năvălit în Ghencea, la FCSB - Corvinul! Confruntare oprită de forţele de ordine: "Au forţat"

FOTO | Fanii de la CSA Steaua au năvălit în Ghencea, la FCSB - Corvinul! Confruntare oprită de forţele de ordine: "Au forţat"galerie foto

Steaua

Comentarii

Jandarmeria a făcut precizări în privinţa fanilor stelişti care şi-au făcut apariţia la Supercupa României, dintre FCSB şi Corvinul Hunedoara. Înainte de startul meciului, suporterii de la CSA Steaua au pătruns pe arena din Ghencea.

300 de fani de la CSA Steaua Bucureşti au apărut, surprinzător, la Supercupa României. Ce s-a întâmplat la FCSB - Corvinul

Supercupa României dintre FCSB şi Corvinul Hunedoara a deschis sezonul 2024-2025, joi, de la 20:00, live video pe Orangesport.ro. Meciul s-a disputat pe stadionul considerat acasă de FCSB, în condiţiile în care Arena Naţională este blocată de diverse evenimente, până în septembrie. 

Cu o zi înainte de meciul din Ghencea, 16.000 de bilete au fost vândute, iar la meci au venit fani ai campioanei Superligii, un eveniment susţinut de Superbet, suporterii ai deţinătoarei Cupei României, însă şi sute de suporteri de la CSA Steaua Bucureşti. 

Aproximativ 300 de fani ai "militarilor" au intrat organizaţi într-o parte a stadionului, iar momentul a fost marcat de fluierături şi înjurături din ambele direcţii, fără incidente, din fericire pentru evenimentul sportiv. 

La mare distanţă de aceştia s-au aflat cei din Peluza Nord, facţiunea care a rămas alături de FCSB, iar duelul s-a purtat doar la nivelul provocărilor verbale. 

Jandarmeria a anunţat că fanii au fost aproape de o confruntare: "Au încercat să forţeze"

Cu câteva ore înainte de meci, Jandarmeria a anunţat că a descoperit materiale pirotehnice şi droguri la un control asupra unui autocar al suporterilor, fără să divulge apartenenţa lor. 

Un incident a fost dejucat înainte de Supercupa României

"Precizare meci de fotbal FCSB - CS Corvinul Hunedoara 

Pe timpul deplasării prin spatele Tribunei a II-a, suporterii CSA Steaua au încercat să forţeze dispozitivul de jandarmi şi să rupă gardul despărţitor, pentru a intra în contact cu suporterii FCSB.

Efectivele de jandarmi au intervenit pentru detensionarea situaţiei, prin folosirea mijloacelor din dotare, inclusiv pulverizatoarele cu substanţă iritant-lacrimogenă.

Pe timpul intervenţiei, un suporter a fost reţinut în vederea aplicării măsurilor legale care se impun, iar altul a fost rănit superficial, refuzând primirea de îngrijiri medicale", a anunţat Jandarmeria.

Unde pot fi urmărite meciurile de la EURO 2024

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 6 iulie, la ora 21 00,  va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fani steaua supercupa romanieifani steaua fcsb corvinul 

viewscnt
Articole similare