You are here:

Ce miză a avut Florin Talpan la Supercupa României. A văzut că planul i-a reuşit şi a reacţionat, în timpul meciului FCSB - Corvinul

Ce miză a avut Florin Talpan la Supercupa României. A văzut că planul i-a reuşit şi a reacţionat, în timpul meciului FCSB - Corvinul

Steaua

Comentarii

Juristul CSA Steaua Bucureşti, Florin Talpan, a avut o reacţie în timpul Supercupei României, meci disputat între FCSB şi Corvinul Hunedoara. Miza acestuia a fost să fie acoperite "toate însemnele Stelei de pe băncile de rezerve, de la zona mixtă şi sala de conferinţă de presă".

Florin Talpan a văzut că planul i-a reuşit şi a reacţionat mulţumit în timpul Supercupei, FCSB - Corvinul. Imaginea cu realizarea juristului

Supercupa României, FCSB - Corvinul Hunedoara, joi, de la 20:00, a deschis sezonul 2024-2025. Campioana Superligii, un eveniment susţinut de Superbet, şi deţinătoarea trofeului Cupei României s-au întâlnit pe Stadionul Steaua, unde au intrat şi 300 de suporteri de la CSA, a căror prezenţă a agitat spiritele. 

Înaintea meciului, MM Stoica a susţinut că Arena Naţională este casa FCSB, însă campioana a fost nevoită să joace în Ghencea, întrucât cel mai mare stadion al ţării este ocupat de diverse evenimente, până în septembrie. 

Chiar în timpul Supercupei, Florin Talpan a intervenit cu un mesaj însoţit de două poze. În ambele, emblema Stelei a fost acoperită în zona băncilor de rezerve. 

"Fcsb nu este, nu a fost si nu va fi vreodată STEAUA! 

Fcsb nu deţine palmaresul echipei de fotbal STEAUA BUCUREŞTI care a câştigat Cupa Campionilor Europeni in anul 1986, Super Cupa Europei in anul 1987 si multe alte trofee!", a transmis juristul CSA Steaua. 

De altfel, Florin Talpan a recunoscut că de la el a luat iniţiativa, pentru a acoperi însemnele clubului din Ghencea. 

„Ca urmare a faptului că am fost contactat de către presă în urma conferinţei susţinute de Elias Charalambous pe stadionul Ghencea, când a lăsat deliberat să se vadă emblema Stelei pe scaun, spre deosebire de antrenorul Florin Maxim, i-am somat de urgenţă pe cei din club să acopere toate însemnele Stelei de pe băncile de rezerve, de la zona mixtă şi sala de conferinţă de presă.

Ei nu sunt Steaua! Nu le putem permite celor care încalcă toate deciziile instanţelor judecătoreşti să se folosească încă o dată de numele şi palmaresul Stelei”, a declarat Florin Talpan pentru Fanatik

Afla mai multe despre: florin talpanflorin talpan csa steauasupercupa romanieifcsb corvinul 

viewscnt
Articole similare