You are here:

"Când vii cu nasul pe sus, aşa se întâmplă". Mihai Pintilii i-a trezit pe fotbalişti: "Mă bucur că au mai pus în palmares acest trofeu"

"Când vii cu nasul pe sus, aşa se întâmplă". Mihai Pintilii i-a trezit pe fotbalişti: "Mă bucur că au mai pus în palmares acest trofeu"

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii a comentat cu entuziasm, după ce FCSB a cucerit Supercupa României, în urma meciului cu Corvinul Hunedoara. Totuşi, antrenorul a recunoscut că le-a atras atenţia fotbaliştilor la pauza meciului din Ghencea.

Mihai Pintilii a dezvăluit că a simţit să intervină la Supercupa României: "Când vii cu nasul pe sus, aşa se întâmplă"

FCSB a câştigat, joi seară, Supercupa României, învingând în meciul pentru trofeu, pe stadionul Steaua, echipa Corvinul Hunedoara, scor 3-0.

Golurile au fost marcate de Miculescu ’21, Ştefănescu ’52 şi Luis Phelipe ’80.

La pauză, Mihai Pintilii şi stafful i-au băgat în şedinţă pe jucătorii campioanei Superligii, un eveniment susţinut de Superbet

Deşi a spus că trofeul a fost câştigat pe merit, Pintilii a dezvăluit că a fost deranjat de atitudinea din primele 45 de minute. 

"Victoria e meritată, am făcut un meci foarte bun. Mă bucur pentru băieţi, că au mai pus în palmaresul fiecăruia acest trofeu şi de acum începe greul. La pauză a fost o discuţie în vestiar, când le spuneam că trebuie să joace simplu. Când avem mingea, nu avem probleme. Am fost cam relaxaţi în prima repriză. Când vii cu nasul pe sus, aşa se întâmplă, că fotbalul e uşor... Nu, Corvinul e o echipă bună, le urez succes, dar cred că am câştigat meritat.

Ştefănescu... Îi ştiam valoare, mă bucur că Malcom a intrat foarte bine, Baba a făcut un meci foarte bun, toţi cei care au intrat, la echipa asta faci diferenţa. La Ştefănescu nu aveam ce surpriză să avem, e un jucător valoros de echipă mulţumim şi îi mulţumim, trebuie să ajute echipa. Acum ne bucurăm de seara asta, mâine avem refacere, enjoy. 2-0, 1-0, contează victoria", a declarat Mihai Pintilii, la câteva minute de la finalul Supercupei câştigate de FCSB

La meci au asistat 15.915 spectatori.

Afla mai multe despre: mihai pintiliisupercupa romanieifcsb corvinul hunedoaramihai pintilii fcsb 

viewscnt
Articole similare