Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Standard Liege - Anderlecht, abandonat după o oră de joc din cauza fanilor! Denis Drăguş i-a provocat pe suporterii adverşi în mijlocul haosului | VIDEO

Standard Liege - Anderlecht, abandonat după o oră de joc din cauza fanilor! Denis Drăguş i-a provocat pe suporterii adverşi în mijlocul haosului | VIDEOgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Derby-ul Standard Liege - Anderlecht, din etapa cu numărul 14 a campionatului Belgiei, a fost abandonat în minutul 66, după ce suporterii oaspeţilor au provocat haos pe Stade Maurice Dufrasne. Titular, Denis Drăguş a făcut un gest provocator.

Denis Drăguş, pe teren la haosul provocat de fani în Standard Liege - Anderlecht

"El Clasico" al Belgiei s-a terminat mai repede, după doar o oră de joc, după incidentele petrecute pe stadionul din Liege. 

Meciul a fost întrerupt iniţial în minutul 55, într-un moment în care gazdele conduceau, iar fanii lui Anderlecht au început să arunce cu torţe. Centralul a trimis ambele echipe la vestiar, dar partida s-a reluat şi a fost abandonată 10 minute mai târziu.

În minutul 66, paharul s-a umplut pentru arbitrul care a condus meciul şi a luat decizia drastică ca partida să fie abandonată. 

La acel moment, Standard Liege conducea cu 3-1, după reuşitele lui Raskin, Fossey şi Zinckernagel. Totuşi, Anderlecht a fost cea care a deschis scorul, în minutul al treilea. 

Denis Drăguş a fost din nou titular pentru Standard Liege şi a făcut un gest provocator, după ce centralul a oprit definitiv partida. 

Conform Lesoir.be, atacantul român i-a aplaudat ironic pe suporterii lui Anderlecht şi a amplificat tensiunea din peluza oaspeţilor. 

Sursa citată susţine că coechipierul său, portarul Arnaud Bodart, l-a împins şi l-a oprit din a mai face gestul provocator. 

Denis Drăguş s-a remarcat în minutul 19, când a verticalizat şi şi-a lăsat un coleg singur cu portarul advers. 

Joi, Anderlecht o va găzdui pe FCSB în meciul din grupa de Conference League. 

  • 4 goluri în 14 meciuri sunt cifrele lui Denis Drăguş la Standard Liege în acest sezon.

Fără rezultatul meciului oprit, Standard Liege e pe locul şase, cu 22 de puncte, la 15 puncte de liderul Genk, în timp ce Anderlecht e într-o formă dezastruoasă, pe locul 12, cu 16 puncte. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: standard liegeanderlechtdenis dragus 

viewscnt
Articole similare