Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt cinci echipe cărora pauza asta le-a cauzat". Mirel Rădoi se teme şi pentru Universitatea Craiova înaintea primului meci la reluarea Superligii

"Sunt cinci echipe cărora pauza asta le-a cauzat". Mirel Rădoi se teme şi pentru Universitatea Craiova înaintea primului meci la reluarea Superligii
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, a vorbit despre efectul pauzei competiţionale cauzate de Cupa Mondilă din Qatar.

Mirel Rădoi, înainte de Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova

Superliga revine, după o pauză de două săptămâni. Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova are loc marţi, de la 19:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, într-o partidă restantă din etapa a şasea. 

Înaintea meciului cu echipa revitalizată de Toni Petrea, Mirel Rădoi a vorbit despre pauza din Superligă. 

"Sunt câteva echipe cărora pauza competiţională nu le-a picat foarte bine, iar Chindia este una dintre ele. Aşa cum suntem şi noi, FCSB, CFR Cluj... în total cred că sunt 5 echipe cărora pauza asta le-a cauzat. Pentru noi acest meci are o miză foarte importantă. Nu e vorba doar de cele trei puncte. În situaţia în care noi câştigăm această restanţă, mai urcăm un loc în clasament, asta înseamnă locul 3, la distanţă de 7 puncte de lider.

La înjumătăţire vor fi 4 puncte cu tot cu rotunjire, asta înseamnă că suntem în continuare pe locul pe care ni l-am propus. Mai întâi trebuie să ne asigurăm prezenţa în play-off, după aceea distanţa faţă de cei din faţa noastră să fie cât mai mică", a declarat Mirel Rădoi.

"Chindia e într-o formă maximă, a reuşit să acumuleze foarte multe puncte de la venirea lui Toni Petrea. Din ultimele zece, doar o singură partidă a pierdut, cea cu Ocna Mureş, în Cupă. Aceea a fost şi singura în care nu a marcat.

În campionat au acumulat 18 puncte, ceea ce a făcut ca Chindia să urce mult în clasament. Asta deşi pe Chindia toată lumea o dădea victimă sigură, o vedea ca şi retrogradată. Iar acum are opţiuni serioase chiar şi pentru ultimul loc în play-off", a adăugat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel rădoichindia targoviste universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare