Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suntem o ţară de râsu-plânsu”. Prima reacţie a lui Mitică Dragomir după ce FCSB a primit ”interzis” în Ghencea. ”Talpan este mai tare decât ministrul Apărării”

”Suntem o ţară de râsu-plânsu”. Prima reacţie a lui Mitică Dragomir după ce FCSB a primit ”interzis” în Ghencea. ”Talpan este mai tare decât ministrul Apărării”

Superliga

Comentarii

Cu o zi înainte de decizia anunţată, juristul CSA Steaua Bucureşti, Florin Talpan, a pus două condiţii, pentru a nu se împotrivi revenirii FCSB în Ghencea.

CSA Steaua a anunţat, printr-un comunicat, că FCSB nu a avut succes la negocierile pentru închirierea Stadionului Steaua.  "Negocierile pentru semnarea contractului de punere la dispoziţie a stadionului „Steaua” au intrat în impas ca urmare a faptului că reprezentanţii clubului FCSB au transmis oficial că nu pot prezenta documentele stabilite de comun acord în procesul verbal de negociere, mai exact poliţa de asigurare acte de vandalism şi biletul la ordin avalizat pentru asigurarea protecţiei gazonului", a transmis CSA Steaua. 

Astfel, FCSB şi suporterii acesteia ar trebui să se dezică de numele Steaua Bucureşti, iar Gigi Becali ar trebui să plătească prejudiciul de 37 de milioane de euro, de pe urma utilizării brandului istoric între 2004 - 2014, după cererea de judecată formulată de CSA la Tribunalul Bucureşti. 

Mitică Dragomir a reacţionat după ce FCSB a primit ”interzis” în Ghencea

"Am spus de ieri că Talpan e mai tare decât primul ministru şi decât ministrul Apărării. E mai tare decât toţi! Nu se putea juca acolo, pentru că şi-au luat măsuri, au făcut tranşee. I-au speriat rău pe cei de la FCSB. Numai la noi, în România, se poate întâmpla aşa ceva. Să faci un contract că, dacă se rupe iarba sau galeria adversă strigă trivialităţi, răspunde Becali. Asta n-am mai auzit până acum!

Stadionul Steaua a fost făcut de Mircea Sandu şi de Mitică Dragomir! M-am convins, primul ministru nu are nicio putere, ministrul Apărării n-are nicio putere. Un jurist bun de gură i-a pus la punct pe toţi!  

Talpan s-a dovedit mai tare decât primul ministru! A zis "Ce ministru, ce prim-ministru? Nu intră FCSB aici şi gata!". Numai la noi se poate întâmpla aşa ceva, suntem o ţară de râsu'-plânsu'!",a declarat Mitică Dragomir pentru Prosport.ro.

Adio, Ghencea! LPF a confirmat unde se joacă FCSB - Dinamo

Primul derby dintre FCSB şi Dinamo, după o pauză de un sezon, întrucât "câinii" au evoluat în Liga 2, va avea loc în acest weekend.  FCSB - Dinamo are loc sâmbătă, de la 21:30, în etapa a doua a Superligii, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Conform declaraţiei secretarului general al LPF, Justin Ştefan, FCSB - Dinamo se va juca pe arena de la Arcul de Triumf. De asemenea, oficialul LPF a spus că nu există riscul amânării derby-ului. 

 

 
 

Afla mai multe despre: steauadinamofcsbtalpanbecalidragomir 

viewscnt
Articole similare