Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super transfer făcut de Rapid: ”Avea şanse mici să joace la CFR Cluj”

Super transfer făcut de Rapid: ”Avea şanse mici să joace la CFR Cluj”

Rapid

Comentarii

Rapid a realizat un super transfer, fără să plătească vreun ban în schimbul jucătorului.

Deşi este nou-promovată, Rapid are un sezon foarte bun şi este singura echipă care venită din Liga care se află pe loc de play-off.

Rezultatele bune sunt şi o urmare a transferurilor foarte bune reuşite de conducerea clubului. Unul dintre cel bune transferuri pe care Rapid le-a făcut a fost în urmă cu un an, un jucător pe care CFR l-a lăsat liber de contract.

Rapid a transferat un super fotbalist

Trecută printr-un faliment, Rapid a încercat de fiecare dată să găsească cele mai bune soluţii pentru îmbunătăţirea lotului şi, de foarte multe ori, şefii clubului au fost inspiraţi la transferuri.

Politica lor a fost să aducă mai ales jucători liberi de contract, dar de valoare. Unul dintre cele mai interesante transferuri făcute de Rapid a fost Horaţiu Moldovan, pe care giuleştenii l-au luat liber de contract.

În vârstă de 23 de ani, Horaţiu Moldovan este din Cluj şi a crescut la CFR, care însă l-a lăsat liber de contract în urmă cu aproape 2 ani.

De atunci, Horaţiu Moldovan a mai trecut pe la Ripensia, Sepsi şi UTA. În ianuarie 2021 a semnat cu Rapid şi ulterior s-a dovedit că este un super transfer realizat de giuleşteni.

Marius Bilaşco a explicat motivul pentru care CFR Cluj l-a lăsat liber de contract, deşi Horaţiu Moldovan era unul dintre cei mai buni portari din generaţia sa:

”Era cred că acum patru ani şi ceva. Eu, când am venit la CFR, era jucătorul clubului cu şanse mici să joace la echipa mare şi atunci şi-a dorit să meargă undeva unde are posibilitatea să evolueze mai mult.

Un lucru normal pentru jucătorii tineri pentru că numai aşa poate să crească şi să progreze. Dovadă şi evoluţiile lui de la Rapid de acum, saltul pe care l-a făcut acum la prima echipă.

(n.r. dacă e regretat Moldovan de CFR Cluj) E practic imposibil să nu existe evoluţii de acest gen al unor jucători. Gândiţi-vă că în acea perioadă era Mincă, venise Arlauskis.

Noi n-aveam decât echipa a doua în Liga 3 şi în Liga 1. El, practic, avea nevoie de o etapă intermediară şi s-a dus în Liga 2”, a declarat Marius Bilaşco la Look Sport.

Horaţiu Moldovan a avut în acest sezon 21 de apariţii pentru Rapid şi, de foarte multe ori, a avut un rol determinant în scorul final. El este unul dintre cei mai în formă portari în acest sezon al Ligii 1.

Meciurile foarte bune i-au adus şi selecţia la naţionala României, pentru care n-a apucat însă să debuteze.

Afla mai multe despre: horatiu moldovan 

viewscnt
Articole similare