Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Supercupa Spaniei continuă în Arabia Saudită. Ediţia din 2024, pe stadionul echipei lui Cristiano Ronaldo

Supercupa Spaniei continuă în Arabia Saudită. Ediţia din 2024, pe stadionul echipei lui Cristiano Ronaldo

La Liga

Comentarii

Supercupa Spaniei va avea loc la Riad, pe stadionul echipei lui Cristiano Ronaldo (38 de ani), Al Nassr, în ianuarie 2024.

Supercupa Spaniei 2024, pe stadionul echipei Al Nassr

Semifinalele şi finala Cupei Spaniei, în care vor participa FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid şi Osasuna, se vor disputa la Riad, în perioada 10-14 ianuarie 2024, a anunţat Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF).

Astfel, competiţia va fi găzduită pentru a patra oară de Arabia Saudită: în 2020 a avut loc la Jeddah, iar în 2022 şi 2023 la Riad.

Această mutare face parte dintr-un acord semnat cu ţara din Peninsula Arabică, care, potrivit presei spaniole, plăteşte RFEF aproximativ 30 de milioane de euro pe sezon pentru a găzdui Supercupa Spaniei până în 2029.

Semifinalele vor opune cele două formaţii madrilene, Real (câştigătoarea Cupei Spaniei) şi Atletico (locul trei în La Liga), şi pe Barca (campioana Spaniei şi deţinătoarea trofeului) şi echipei Osasuna (finalista Cupei Spaniei), pe 10 şi 11 ianuarie.

Finala va avea loc în data de 14 ianuarie. Toate cele trei meciuri se vor disputa pe stadionul Al-Awwal Park din Riyadh, care este şi terenul echipei lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr.

Afla mai multe despre: barcelonareal madridsupercupa spanieicristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare