Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii din Liga 1 care l-au cucerit pe MM Stoica! ”Publicul lor e de departe numărul 1 din România!” EXCLUSIV

Suporterii din Liga 1 care l-au cucerit pe MM Stoica! ”Publicul lor e de departe numărul 1 din România!” EXCLUSIV

UTA

Comentarii

UTA Arad a învins, sâmbătă, acasă, cu scorul de 4-0, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a III-a a play-out-ului Ligii 1.

Au marcat: Cardoso '10, Vorobjovas '25, '74, Otele '30. Gaz Metan are grave probleme financiare şi este ca şi retrogradată în Liga 2. Ardelenii sunt nevoiţi să evolueze cu mulţi jucători tineri, fără experienţă în Liga 1, iar UTA nu le-a dat nicio şansă. 

Echipa lui Ionuţ Badea nu şi-a făcut meciul greu, a marcat chiar după 10 minute şi a controlat partida. Chiar dacă arădenii au jucat cu o echipă fără direcţie, fanii celor de la UTA au fost prezenţi la meci. 

Mai mult decât atât, meciul a fost programat de la ora 12:00, iar suporterii tot au luat cu asalt arena din Arad. MM Stoica este fascinat de suporterii echipei arădene şi a precizat în direct la Orange Sport că fanii celor de la UTA sunt de departe numărul 1 în România. 

”Sunt de departe numărul 1 din România!”

”Publicul ăla de la Arad e de departe numărul 1 din România. N-am mai văzut public ca la Arad. Am mai văzut public, dar care te înjură. Păcat de terenul ăla”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, la Orange Sport. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. FC Botoşani – 29 de puncte, 2. UTA Arad – 26, 3. FC Rapid – 26, 4. Sepsi – 24, 5. U Craiova 1948 – 22, 6. CS Mioveni – 19, 7. Chindia Târgovişte – 19, 8. FC Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 3, 10. Gaz Metan Mediaş – -11.

Afla mai multe despre: uta-liga 1-mm stoica 

viewscnt
Articole similare