Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii FCSB-ului exultă: ”Luăm campionatul cu cel puţin 2-3 etape. Să dea Dumnezeu!”

Suporterii FCSB-ului exultă: ”Luăm campionatul cu cel puţin 2-3 etape. Să dea Dumnezeu!”

FCSB

Comentarii

Suporterii FCSB-ului au aşteptări mari de la noul an, unul în care pot sărbători titlul după opt ani de aşteptare. Echipa lor favorită conduce detaşat campionatul şi pare că nu mai poate fi oprită din drumul ei spre marele triumf intern.

FCSB a încheiat anul 2023 pe primul loc în ierarhie, la mare distanţă de următoarea clasată CFR Cluj. Sunt 8 puncte diferenţă între cele două rivale.

Iar liderul Peluzei Nord a roş-albaştrilor, Gheorghe Mustaţă, a vorbit despre această situaţie, în contextul unui titlu aşteptat de bucureşteni încă din anul 2015.

”Să dea Dumnezeu să luăm campionatul. Suporterii sunt dornici pentru un trofeu”

Mustaţă este de părere că dacă va avea în continuare o asemenea serie de rezultate pozitive, FCSB ar putea lua campionatul cu două-trei etape înainte de final.

”Dacă jucăm aşa şi avem ambiţia asta, eu zic că iei campionatul cu cel puţin 2-3 etape. Din punctul meu de vedere, dacă faci X în deplasare şi câştigi acasă eşti campion. Important este ca jucătorii să o ţină constant.

Să dea Dumnezeu să luăm campionatul deoarece suporterii sunt dornici pentru un trofeu”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform Fanatik.

S-au disputat 21 de etape până acum din Superliga României. Au mai rămas nouă din sezonul regular şi încă 10 din play-off. Rămâne de văzut cine se va încorona campioana României în 2024.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligagheorghe mustatasuporteri fcsb 

viewscnt
Articole similare