Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprinzător! Unde a ajuns să antreneze Eugen Trică: "Nu a fost uşor să-l conving"

Surprinzător! Unde a ajuns să antreneze Eugen Trică: "Nu a fost uşor să-l conving"

Fotbal intern

Comentarii

Eugen Trică (47 de ani) a revenit în antrenorat, la o echipă complet neaşteptată. În 2021, a promovat cu FC U Craiova în Superliga, iar acum a ajuns să antreneze echipa Gloria Băneasa, din Liga 3.

Echipa din judeţul Constanţa, care se află în acest moment pe ultimul loc din Seria a 3-a din Liga 3, are un nou antrenor.

Eugen Trică s-a aflat şi pe lista celor de la FC Argeş, echipă din divizia secundă dar Trică s-a înţeles cu conducerea Gloriei Băneasa.

În primele trei etape, Gloria Bâneasa a pierdut toate cele trei partide disputate şi se află pe ultimul loc în clasament.

„Nu a fost uşor să-l conving, dar Eugen este prietenul meu”, a dezvăluit patronul Gloriei Băneasa, Ion Sârbu.

Primul meci al lui Eugen Trică pe banca Gloriei Băneasa este în deplasarea de la Voluntari, cu echipa secundă a ilfovenilor, pe 16 septembrie.

Echipele notabile ale Seriei 3 din Liga 3

Printre echipele cu care se va duela în acest sezon se află: Axiopolis Cernavodă, CS Afumaţi, ACS Recolta Gh. Doja, AS FC Agricola Borcea, ACS Progresul Fundulea

Pe parcursul carierei sale de antrenor, Eugen Trică a mai antrenat la Juventus Bucureşti, Al-Nahda, UTA Arad, CFR Cluj, Metalul Reşiţa, Sportul Snagov, FCU Craiova şi Metaloglobus.

A promovat în sezonul 2020-2021 cu FC U Craiova, în Liga 1 dar nu a apucat începutul sezonului în prima ligă, fiind dat afară de patronul Adrian Mititelu.

Trică a părăsit-o în luna iunie pe Concordia Chiajna.

 

 

Afla mai multe despre: tricagloria baneasafc u craiova 

viewscnt
Articole similare