You are here:

Surpriză totală în fotbalul european. Mbappe şi-a anunţat deja apropiaţii că semnează cu o altă echipă

Surpriză totală în fotbalul european. Mbappe şi-a anunţat deja apropiaţii că semnează cu o altă echipă

Kylian Mbappe

Comentarii

Kylian Mbappe le-a transmis conducătorilor clubului Real Madrid că doreşte să joace la campioana entitre a Spaniei începând din vara anului viitor, după despărţirea de actuala sa echipă, Paris Saint-Germain, informează ziarul AS.

"Telenovela Mbappe est departe de a fi ajuns la final. De altfel, există deja o dată pentru ca parizianul să devină în sfârşit jucătorul lui Real Madrid: vara lui 2024", scrie cotidianul sportiv madrilen.

AS adaugă că Mbappe "rămâne total hotărât să-şi realizeze visul de a juca la Real Madrid, iar dorinţa sa ar fi să părăsească Parisul în această vară, dar clubul francez nu pare dispus să-i deschidă uşa, cu excepţia unei surprize majore.

Mbappe este decis să facă acest pas şi a anunţat deja că va fi jucător 'blanco', cel mai târziu în sezonul 2024-2025".

Real Madrid nu a renunţat la ideea de a-l recruta pe Kylian Mbappe după dezamăgirea trăită în urma ratării transferului acestuia în vara lui 2022, când francezul şi-a prelungit contractul cu PSG, după luni întregi de negocieri cu clubul madrilen.

AS subliniază că responsabilii clubului madrilen vor să obţină semnătura lui Mbappe doar când acesta va deveni jucător liber, nefiind dispuşi să plătească nicio sumă de transfer pentru internaţionalul francez.

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare