You are here:

Tactica folosită de Şumudică la Rapid în derby, explicată chiar de FCSB: ”Ştiau că suntem periculoşi. Am dominat clar jocul”

Tactica folosită de Şumudică la Rapid în derby, explicată chiar de FCSB: ”Ştiau că suntem periculoşi. Am dominat clar jocul”

FCSB

Comentarii

Jucătorul celor de la FCSB, Florin Tănase (29 de ani), a tras concluziile după meciul încheiat la egalitate cu Rapid.

Cum s-a jucat meciul FCSB - Rapid: ”Nu m-a surprins”

FCSB şi Rapid au remizat, scor 0-0, într-un meci din etapa a 14-a din Superliga României.

La finalul meciului de pe Arena Naţională, Florin Tănase a făcut analiza partidei şi a dezvăluit că şi-o doreşte pe Rapid în play-off.

El a revenit în echipa roş-albastră după o accidentare care l-a ţinut departe de teren aproximativ trei săptămâni.

”Un egal, ne doream mult victoria, dacă marcam în prima repriză, puteam marca mai multe goluri. Consider că am dominat clar jocul şi că meritam victoria. Mai erau încă două puncte în plus şi pentru suporteri, îi făceam fericiţi.

Mă bucur că am revenit după trei săptămâni, nici nu m-am prea antrenat cu echipa. Sunt fericit că nu am mai simţit dureri. Mă aşteptam să îi dominăm, dar au stat bine şi ei în teren. 

Nu m-a surprins faptul că au fost pe două linii, nu puteau să vină să facă presing sus, automat lăsau spaţii şi ştiau că suntem periculoşi dacă ne lasă spaţii.

Ar fi frumos pentru fani, încă două derby-uri, să fie în play-off. Mai sunt multe meciuri şi pot acumula puncte”, a declarat Florin Tănase, după meci.

În urma acestui rezultat, FCSB a făcut 20 de puncte şi este pe locul 6, în timp ce Rapid are 17 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

Afla mai multe despre: fcsbflorin tanasesuperligarapid 

viewscnt
Articole similare