You are here:

Elias Charalambous a explicat incidentul cu Şumudică din finalul derby-ului FCSB - Rapid: "A fost o neînţelegere"

Elias Charalambous a explicat incidentul cu Şumudică din finalul derby-ului FCSB - Rapid: "A fost o neînţelegere"

FCSB

Comentarii

FCSB şi Rapid au remizat, scor 0-0, pe Arena Naţională, într-un meci din cadrul etapei a 14-a.

La finalul meciului de pe Arena Naţională, Marius Şumudică şi Elias Charalambous au avut un schimb de replici. Tehnicianul cipriot a vorbit la finalul partidei atât despre rezultatul obţinut de jucătorii săi, cât şi despre episodul de la marginea terenului în care a fost implicat şi fostul său coleg, Marius Şumudică.

Charalambous e mulţumit de rezultatul obţinut pe Arena Naţională, în condiţiile în care FCSB a suferit un şoc la mijlocul săptămânii, la partida cu Rangers din Europa League.

Elias Charalambous: "Nu trebuie să facem mare caz, am fost colegi de cameră"

"Cred că am început foarte bine meciul, am avut ocazii mari de a marca. Au avut şi ei şansele lor, au avut două ocazii mari. Cred că dacă cineva ar fi trebuit să câştige meciul, noi suntem aceia. Aşa am văzut meciul de astăzi, ne-a lipsit golul. Ştiam că au schimbat tactica, dar felul nostru de a juca i-au forţat să se apere aşa.

Nu trebuie să facem mare caz, am fost coechipieri, am fost colegi de cameră. Suntem prieteni, a fost o neînţelegere, relaţia noastră este foarte bună, ne cunoaştem familiile. Într-un meci se pot întâmpla astfel de lucruri.

Trebuie să fiu sincer, în principiu sunt mulţumit, suntem într-o poziţie bună şi în Europa şi în campionat. Vrem să câştigăm cât mai multe meciuri, suntem în continuare în toate competiţiile.

În urmă cu două luni eram departe de play-off, dar am făcut un sprint mare, ce facem pe teren arată că avem un viitor bun. Pentru mine e cel mai bine să joci într-o astfel de atmosferă, jucătorii trebuie să fie fericiţi că joacă la fiecare trei zile.

Le mulţumim suporterilor, i-au împins din nou pe jucători de la spate, au văzut şi ei că am dat totul.", a declarat Elias Charalambous, la flash interviu.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbsuperligarapidmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare