You are here:

Alex Paşcanu a încheiat derby-ul cu un dinte spart: "La ultima fază". Rezultatul, unul pozitiv pentru rapidişti: "Am mers la victorie"

Alex Paşcanu a încheiat derby-ul cu un dinte spart: "La ultima fază". Rezultatul, unul pozitiv pentru rapidişti: "Am mers la victorie"

Rapid

Comentarii

Rapid şi FCSB au remizat cu scorul de 0-0 într-o partidă disputată în etapa a 14-a din Superliga, prima dintre cele două echipe în acest sezon.

FCSB îşi continuă seria de partide fără victorie împotriva celor de la Rapid. Formaţia "roş-albastră" a ajuns la şapte meciuri consecutive fără succes împotriva rivalilor din Giuleşti.

Alex Paşcanu, unul dintre liderii defensivei lui Marius Şumudică, a vorbit despre punctul obţinut din derby-ul cu FCSB. Fotbalistul ajuns în luna iulie la Rapid a avut parte de o prestaţie solidă în derby, alături de coechipierii săi din compartimentul defensiv.

Alex Paşcanu: "Am mers la victorie"

"Suntem fericiţi că am reuşit să nu primim gol, e important şi putem construi din acest punct. Am mers la victorie, am avut şi noi ocaziile noastre, în repriza secundă am avut una foarte clară, ei jucând acasă normal că au avut iniţiativa, a fost un meci destul de deschis, am reuşit să nu primim gol de la o echipă care dă gol meci de meci, trebuie să luăm lucrurile pozitive.", a declarat Paşcanu, la flash interviu.

Însă, pe lângă rezultatul obţinut de Rapid, Paşcanu este dezamăgit de întâmplarea din finalul meciului, atunci când s-a ales cu un dinte spart la ultima fază fixă a meciului.

"Sunt supărat fiindcă mi-a fost spart dintele la ultima fază. O să avem două meciuri acasă, vom putea face mai multe puncte acasă. Asta e cel mai important, e baza de la care plecăm, de a nu lua gol, trebuie să avem calitatea necesară în faţă. Am avut două ocazii clare azi, nu am dat gol." a mai spus Paşcanu.

Întrebat despre importanţa absenţei lui Cristi Săpunaru, Paşcanu speră ca liderul vestiarului giuleştenilor să revină cât mai curând alături de echipă, pe teren. Săpunaru a absentat din cauza unei probleme la călcâi.

"Da, e un jucător care ne-a lipsit azi, sperăm să se facă bine cât mai repede şi să-l avem alături de noi. Nu e simplu deloc.", a continuat Paşcanu.

Cât despre următorul meci, deplasarea de pe terenul celor de la FC Botoşani din Cupa României, Paşcanu este concentrat strict pe revanşa pe care Rapidul speră să o obţină în faţa echipei din Moldova.

"Nu contează cine dă gol, trebuie să câştigăm.", a încheiat fostul internaţional de tineret.

Afla mai multe despre: rapidalex pascanufcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare