You are here:

Dumitru Dragomir a avut un remarcat care nu are statut de vedetă, după FCSB - Rapid: "A fost cel mai bun de la ei"

Dumitru Dragomir a avut un remarcat care nu are statut de vedetă, după FCSB - Rapid: "A fost cel mai bun de la ei"

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a ieşit cu primele concluzii, după ce a văzut FCSB - Rapid, 0-0, în Superliga. Un fundaş din tabăra giuleştenilor a fost remarcatul său.

Un fotbalist în ascensiune a fost remarcatul lui Dumitru Dragomir, după FCSB - Rapid 0-0

FCSB a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a 14-a din Superligă. În ciuda ocaziilor, ambele au rămas doar cu un punct, iar Victor Becali a scos-o pe Rapid din lupta pentru titlu

La ieşirea de la stadion, Dumitru Dragomir a avut concluzii despre ambele tabere. Pe FCSB o vede cu şanse reale de a câştiga titlul, în timp ce Rapid a rămas restantă. 

Totuşi, remarcatul lui Dumitru Dragomir a fost fundaşul central Cristian Ignat (21 de ani), titularizat de Marius Şumudică în linia de trei fundaşi. 

"Rapid putea da lovitura. Puţin pentru un derby, dar Rapid a avut ocazii. Am remarcat galeriile, în mod deosebit şi, dacă nu o comit acum, pe Ignat, care a fost cel mai bun de la Rapid şi e de viitor. 

Doar una se poate bate la titlu momentan, FCSB, momentan. Rapid, cu Şumudică, vine tare, dar intră în play-off. N'Jie e leneş, nepregătit, dar Boupendza ştie cu mingea. FCSB trebuia să joace la Rangers cu echipa asta şi poate câştiga şi azi, dar pe banii lui face echipa cum vrea el Gigi Becali", a declarat Dumitru Dragomir, după remiza din derby-ul disputat pe Arena Naţională, cu 40.000 de spectatori în tribună.  

FCSB a făcut 20 de puncte şi este pe locul 6, în timp ce Rapid are 17 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirfcsb rapiddumitru dragomir fcsb rapid 

viewscnt
Articole similare