You are here:

Darius Olaru, surprins de ce a făcut Rapid pe teren în derby-ul cu FCSB: "Nu mă aşteptam. Meritam victoria"

Darius Olaru, surprins de ce a făcut Rapid pe teren în derby-ul cu FCSB: "Nu mă aşteptam. Meritam victoria"

FCSB

Comentarii

Rapid şi FCSB au remizat cu scorul de 0-0 într-o partidă disputată în etapa a 14-a din Superliga, prima dintre cele două echipe în acest sezon.

FCSB şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 14-a din Superliga. Ocazii au avut ambele echipe, însă scorul s-a menţinut şi ambele au fost nevoite să se mulţumească doar cu un punct. Căpitanul celor de la FCSB, Darius Olaru, a vorbit despre remiza dintre echipa sa şi rivala Rapid, scor 0-0.

Olaru este surprins de abordarea defensivă a celor de la Rapid, echipă care a reuşit să închidă poarta apărată de Benjamin Siegrist, portarul elveţian al giuleştenilor.

Internaţionalul român este de părere că rezultatul înregistrat de FCSB la mijlocul săptămânii, în UEFA Europa League, a reprezentat o frână bruscă pentru formaţia sa, în condiţiile în care au avut parte de o perioadă excelentă atât în campionat cât şi în Europa.

Darius Olaru: "Nu mă aşteptam să fie chiar aşa defensivă Rapid"

"O partidă bună din partea noastră, am făcut o partidă bună şi ne-a lipsit doar golul. Meritam victoria, în prima repriză am avut multe situaţii, dar ăsta e fotbalul. Nu mă aşteptam să fie chiar aşa defensivă Rapid, ştiam că punctul lot forte e contraatacul, aşteptau să recupereze mingea şi să plece pe contraatac. Nu mă aşteptam să fie aşa de defensivă în seara asta. Avem meciuri multe, grele şi e normal să se simtă oboseala, dar am reuşit să gestionăm meciurile.

Din păcate, meciul cu Rangers ne-a pus un stop, parcă ne-a ţinut pe loc după meciurile bune pe care le-am avut. Cred că pe viitor ne vom reveni cu un moral bun. Trebuie să putem, avem un lot bun şi să fim concentraţi. Aşteptăm derby-urile, astea sunt meciurile tari pe care toţi vrem să le jucăm.", a declarat Darius Olaru.

Afla mai multe despre: fcsbrapidsuperligadarius olaru 

viewscnt
Articole similare