You are here:

Toni Kroos, înainte de Spania - Germania: ”Vom încerca să-i ţinem cât mai liniştiţi”. Vor reuşi nemţii să facă acest lucru?

Toni Kroos, înainte de Spania - Germania: ”Vom încerca să-i ţinem cât mai liniştiţi”. Vor reuşi nemţii să facă acest lucru?

EURO

Comentarii

Toni Kroos (34 de ani) a prefaţat marele meci dintre Spania şi Germania, în sferturile EURO 2024.

Care sunt principalele pericole din naţionala Spaniei. Kroos: ”Ştim de ce sunt capabili”

Spania şi Germania se înfruntă în cel mai aşteptat sfert de finală de la Campionatul European din 2024. Iar ”finala” din sferturi a început deja înainte de fluierul de start al arbitrului.

Toni Kroos a fost avertizat de unul dintre foştii săi colegi de la Real Madrid, un internaţional spaniol, iar mijlocaşul german a venit şi el cu o replică referitoare la reprezentativa ”Furia Roja”.

Acesta a vorbit despre principalele arme de atac din naţionala Spaniei, extremele Nico Williams şi Lamine Yamal, care au fost în formă maximă şi în optimea de finală cu Georgia.

”În ultimii ani, jucătorii par să fie mai buni acum la vârste mai mici. Este cu adevărat incredibil. El (n.r. Lamine Yamal) a fost cel mai periculos jucător al Barcelonei sezonul trecut. 

Ştim de ce este capabil şi vom încerca să-l ţinem şi pe el şi pe Nico Williams cât mai liniştiţi. Să fii atât de bun la 16 ani e pur şi simplu incredibil”, a declarat Kroos, potrivit Goal.

Meciul dintre Spania şi Germania, în sferturile de finală ale EURO 2024, este programat vineri, de la ora 19:00, la Stuttgart.

Acest sfert de finală este, practic, o reeditare a finalei Campionatului European din 2008. Atunci, Spania se impunea cu 1-0, prin golul marcat de Fernando Torres. A fost primul trofeu al hegemoniei naţionalei Spaniei ce a avut loc cu mai bine de un deceniu în urmă.

Afla mai multe despre: toni kroosspaniagermaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare