Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, întrebat dacă va continua la FCSB după acest sezon! Răspunsul antrenorului

Toni Petrea, întrebat dacă va continua la FCSB după acest sezon! Răspunsul antrenorului

FCSB

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu Craiova, Toni Petrea a fost întrebat dacă va continua la FCSB după acest sezon.

La două puncte în urma CFR-ului cu trei etape rămase din play-off, FCSB are pentru prima dată în ultimii ani o şansă realistă de a cuceri titlul.

Formaţia pregătită de Toni Petrea respiră în ceafa campioanei şi încă are mari speranţe că va juca cu trofeul pe masă în ultima etapă, împotriva rivalei, poate chiar în Ghencea.

Tot felul de antrenori au venit şi au plecat de la FCSB după ce au eşuat să câştige campionatul, la fel cum a făcut şi Toni Petrea în urmă cu un an.

Întrebat dacă va continua la club de sezonul viitor, tehnicianul a refuzat să dea un răspuns concret, dând de înţeles că va continua pe bancă doar dacă încheie cum trebuie sezonul.

Toni Petrea, întrebat dacă va continua la FCSB după acest sezon

Suntem conştienţi de importanţa acestui joc, de dificultatea lui. Întâlnim o echipă care e preocupată de fotbal, o echipă care joacă ofensiv.

Cred că va fi un spectacol frumos. Noi mergem încrezători să jucăm fotbal şi noi şi să încercăm să câştigăm această partidă.

(n.r. se va juca cu casa închisă) Trebuie să întâlnim şi astfel de momente, nu putem să jucăm doar acasă.

Trebuie să ne adaptăm şi la jocurile din deplasare, în care adversarii noştri sunt susţinuţi de public numeros.

Dacă CFR va câştiga, Craiova nu mai are şanse la titlu, dar asta nu înseamnă că nu vor juca mâine seară.

Din contră, vor dori să câştige toate jocurile. (n.r. în cazul în care nu câştigaţi acest meci, lupta pentru titlu este încheiată?) Nu cred.

Dacă vom pierde mâine seară, şansele ar scădea. Mai sunt două meciuri, se mai poate întâmpla orice. Craiova joacă după la CFR, nu se ştie.

(n.r. mai rămâneţi la FCSB după acest sezon) Mă interesează în primul rând cum terminăm acest sezon şi în funcţie de asta voi decide ce voi face în continuare.

Obiectivul principal este campionatul. Dacă nu câştigi campionatul, toate astea nu prea mai contează, jocul bun sau evoluţia unor jucători.

Normal că mergem să câştigăm, să jucăm ofensiv, acesta e şi stilul nostru până la urmă”, a declarat Toni Petrea.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare