You are here:

Trădare istorică în fotbalul românesc. Fotbalistul roş-albaştrilor semnează cu rivala de moarte a echipei sale

Trădare istorică în fotbalul românesc. Fotbalistul roş-albaştrilor semnează cu rivala de moarte a echipei salegalerie foto

Rapid

Comentarii

Rapid pregăteşte intens noul sezon, iar Dan Şucu vrea să dea o lovitură importantă prin aducerea unui tânăr fotbalist de mare perspectivă.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Rapid promite investiţii serioase în această vară pentru a-i întări lotul managerului Neil Lennon, venit pe banca tehnică a echipei în vederea noului sezon. Pe lângă transferurile pregătite pentru stagiunea următoare, Dan Şucu vrea să asigure şi viitorul clubului. Astfel, principalul finanţator al giuleştenilor a demarat negocierile pentru un fotbalist român de mare perspectivă.

Conform site-ului sportpesurse.ro, Dan Şucu a oferit 100 de mii de euro şi este foarte aproape de a obţine transferul lui David Matei, de la CSA Steaua. Conducerea giuleştenilor intenţionează să-l achiziţioneze pe fotbalistul de 17 ani al marii rivale, care ar urma să rămână în Ghencea până în vara anului următor.

Deşi a negat interesul pentru David Matei, Dan Şucu e hotărât să-l cumpere pe mijlocaş, mai ales că alte rivale din Superligă au demarat negocierile pentru aducerea fotbalistului. Giuleştenii vor să evite o eventuală licitaţie şi poartă negocierile cu Steaua în mare secret.

În sezonul recent încheiat, David Matei a marcat 2 goluri în cele 19 meciuri jucate pentru Steaua, în toate competiţiile.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: steauarapid 

viewscnt
Articole similare