adplus-dvertising
You are here:

Trădare ISTORICĂ în Liga I. De la Dinamo direct la FCSB. Transferul şocant marca Gigi Becali: "Mi-a dat mai mulţi bani decât în Italia"

Trădare ISTORICĂ în Liga I. De la Dinamo direct la FCSB. Transferul şocant marca Gigi Becali: "Mi-a dat mai mulţi bani decât în Italia"galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a încercat de fiecare dată transferuri imposibile în Liga I. Multe i-au şi ieşit, iar una dintre cele mai mari lovituri a încercat să o dea în 2013, când a fost aproape de a bate palma cu Marius Alexe.

Marius Alexe a fost unul dintre cei mai importanţi atacanţi din istoria recentă a lui Dinamo. Fostul fotbalist s-a lăsat deja de doi ani, însă n-a renunţat la pasiunea pentru clubul din Ştefan cel Mare. Alexe urmăreşte cu mare atenţie tot ce se întâmplă la Dinamo, iar ultimele evenimente l-au dezamăgit teribil.

Supărat pe reacţia fanilor, care l-au pus pe Sorescu să renunţe la tricoul echipei, după meciul cu CS Mioveni, fostul atacant a dezvăluit că, fără să ştie cineva, a refuzat o ofertă venită de la rivala FCSB din respect pentru Dinamo.

Trădare ISTORICĂ în Liga I. De la Dinamo direct la FCSB. Transferul şocant marca Gigi Becali: "Mi-a dat mai mulţi bani decât în Italia"

"Am fost dezamăgit de ceea ce se întâmplă la Dinamo. Eu sunt dinamovist. Am avut oferte de la Steaua pe bani mai mulţi ca la Sassuolo, dar am ţinut la oamenii de acolo. M-au ajutat toţi şi m-au respectat. Nu am putut să fac pasul ăsta. Şi acum îmi spun că dacă plecam la Steaua era altceva, alta era cariera mea" , a declarat Marius Alexe pentru as.ro.

Marius Alexe a reuşit cel mai bun sezon al carierei în stagiunea 2012/2013, când a marcat 17 goluri în cele 33 de meciuri jucate pentru Dinamo şi Liga I şi în Cupa României. De altfel, atunci a şi venit oferta din Italia. Fostul atacant a semnat cu Sassuolo, sub formă de împrumut, italienii plătind şi 500 de mii de euro pentru fotbalistul român.

Marius Alexe n-a confirmat în Italia şi s-a întors în Liga I după doar un sezon. Au urmat alte aventuri, în Turcia, la Karabukspor, în Cipru, la Aris Limassol, iar în ultimii trei ani, fostul atacant a evoluat în fotbalul românesc, la Concordia Chiajna şi la FC Argeş, urmând ca, în decembrie 2019, să renunţe la cariera de jucător.

viewscnt
Articole similare