Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de pomină în fotbalul românesc! Mircea Lucescu îl vrea pe jucătorul revelaţie din Superligă. Suma formată din şapte cifre şi când s-ar finaliza tranzacţia

Transfer de pomină în fotbalul românesc! Mircea Lucescu îl vrea pe jucătorul revelaţie din Superligă. Suma formată din şapte cifre şi când s-ar finaliza tranzacţia

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Lucescu (77 de ani) a pus ochii pe unul dintre cei mai valoroşi atacanţi din România şi a înaintat deja o ofertă pentru clubul din Superligă.

Transfer de pomină în fotbalul românesc! Mircea Lucescu îl vrea pe Paraschiv. Suma formată din şapte cifre şi când s-ar finaliza tranzacţia

Mircea Lucescu îşi doreşte un nou jucător român sub comanda sa. Antrenorul lui Dinamo Kiev este hotărât să îl ia pe Daniel Paraschiv, atacantul revelaţie din Superligă, conform Gsp.

Dinamo Kiev a făcut deja şi o ofertă oficială în valoare de 1,2 milioane de euro celor de la Hermannstadt.

Clubului sibian îi surâde suma pe care ar primi-o în schimbul internaţionalului de 23 de ani, astfel că transferul este foarte aproape de a fi finalizat.

Suma respectivă ar urma să fie virată într-o singură tranşă în conturile clubului FC Hermannstadt, care ar beneficia şi de anumite bonusuri ulterioare pe care Paraschiv le-ar atinge la echipa din Ucraina.

Astfel, este de aşteptat că tranzacţia să fie încheiată până la finalul săptămânii în curs.

De asemenea, şi o emisiune online apropiată de Dinamo Kiev, Tatotake, notează că Mircea Lucescu îl doreşte pe Daniel Paraschiv la formaţia din capitala Ucrainei.

Recent, Daniel Paraschiv a mai fost în atenţia israelienilor de la Hapoel Beer Sheva şi a francezilor de la Bordeaux, dar negocierile nu au ajuns la nicio finalitate.

În vârstă de 23 de ani, Paraschiv a evoluat în 24 de partide în actualul sezon pentru Hermannstadt. A marcat 10 goluri şi a oferit trei pase decisive.

Cotat la 800.000 de euro de site-urile de specialitate, vârful de atac a debutat la finalul anului trecut şi în naţionala României, pentru care a reuşit deja să şi marcheze.

Dinamo Kiev l-a dorit şi pe Elvir Koljic

În urmă cu câţiva ani, Dinamo Kiev a monitorizat şi situaţia unui alt jucător ce evoluează în acest moment în campionatul României.

Este vorba despre Elvir Koljic, atacantul celor de la Universitatea Craiova, pentru care gruparea din Kiev ar fi făcut o ofertă de 10 milioane de euro în toamna lui 2020, dar totul a căzut din cauza unei accidentări grave a jucătorului bosniac.

Afla mai multe despre: mircea lucescudaniel paraschivhermannstadt 

viewscnt
Articole similare