Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu anunţă că a fost ofertat de un club uriaş! A anunţat public decizia după o perioadă grea în Ucraina: "Ce se întâmplă acum este exagerat"

Mircea Lucescu anunţă că a fost ofertat de un club uriaş! A anunţat public decizia după o perioadă grea în Ucraina: "Ce se întâmplă acum este exagerat"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a vorbit despre noua realitate din Ucraina şi a recunoscut că se află într-o situaţie grea. De asemenea, a transmis public că un club important l-a ofertat.

Mircea Lucescu a recunoscut că a fost ofertat de un club uriaş

Ajuns la Dinamo Kiev în 2020, Mircea Lucescu a fost prins, la fel ca celelalte echipe din Ucraina, în războiul în derulare din ţara vecină. 

În faţa noii realităţi, fotbalul din Ucraina s-a adaptat, iar campionatul s-a reluat cu reguli stricte şi cu condiţii de desfăşurare speciale. 

La 77 de ani, Mircea Lucescu a recunoscut că este afectat de noile condiţii ale fostei campioane din Ucraina şi că a avut şansa de a pleca în Turcia. 

Fostul selecţioner român a dezvăluit că a fost dorit de Fenerbahce, actualul lider din Super Lig, iar principalul i-ar fi putut antrena pe cei trei granzi din Istanbul, după ce le-a mai condus pe Galatasaray şi Besiktas. 

"Am dureri puternice la spate şi la şolduri din cauza orelor pe care trebuie să le petrec în autobuz când ne mutăm din Polonia spre Kiev, Lviv, Kryvyi Rov, Mynav, Uzgorod şi Kolos, unde încă se poate disputa campionatul nostru. 

Cine mă pune să fac asta? Nu-i pot trăda pe băieţii ăştia. Fenerbahce m-a vrut, dar eu am spus nu. Locul meu este acolo (n.r. - la Dinamo Kiev), chiar dacă ceea ce se întâmplă este exagerat", a declarat Mircea Lucescu pentru Tuttosport.

Dinamo Kiev a trecut deja printr-o situaţie în care a fost nevoită să se ascundă într-un adăpost, după ce în timpul unui meci a început alarma de bombardament. 

"Cu frică. Te uiţi la cer pe cer şi nu ştii ce poate veni în orice moment. Auzim zgomotul avioanelor în timp ce suntem pe teren şi evident că ne jucăm jocurile cu uşile închise.

S-a întâmplat să aşteptăm până la o oră în vestiar înainte de a putea relua meciul. Nu ştiu cine ar fi făcut aşa ceva în locul meu, dar mă simt bine să fac ceea ce fac", a mai spus antrenorul român.

Afla mai multe despre: mircea lucescumircea lucescu fenerbahcemircea lucescu dinamo kiev 

viewscnt
Articole similare