Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer important făcut de UTA Arad. Jucătorul de 26 de ani a semnat un precontract cu arădenii

Transfer important făcut de UTA Arad. Jucătorul de 26 de ani a semnat un precontract cu arădenii

UTA

Comentarii

UTA Arad a reuşit un transfer interesant pentru viitorul sezon al Ligii 1.

UTA a ratat şi în acest sezon prezenţa în play-off şi în birourile echipei arădene se fac planurile pentru noul sezon. Mai ales că echipa şi-ar putea schimba patronii.

”Bătrâna Doamnă” ar fi reuşit deja un prim transfer interesant, un jucător din naţionala Albaniei.

Transfer interesant reuşit de UTA Arad. Fotbalistul ar fi semnat deja un precontract

UTA Arad, una dintre legendele fotbalului românesc, ar putea oferi mai multe satisfacţii suporterilor. Arădenii sunt în discuţii foarte avansate cu doi oameni de afaceri care sunt interesaţi să investească în club, Simion Apreutese şi Cata Nathan Juncan.

Cei doi au confirmat negocierile printr-un comunicat oficial şi sunt şanse mari să se implice financiar la UTA Arad, club care ar putea emite din nou pretenţii în Liga 1.

În paralel, cei de la UTA Arad lucrează la întărirea lotului pentru sezonul viitor. Clubul a reuşit deja să-l convingă pe David Miculescu să semneze prelungirea contractului.

Acum, publicaţia Glasul Aradului, care citează presa din Albania, scrie că UTA a reuşit încă o mutare interesantă. Arădenii ar fi reuşit să-l transfere pe Erion Hoxhallari, unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din campionatul Albaniei.

În vârstă de 26 de ani, Erion Hoxhallari joacă la KF Tirana, unde este căpitanul echipei. În acest sezon a avut 31 de apariţii în campionat şi una în Cupă, timp în care a marcat un gol şi a reuşit 3 assist-uri.

Hoxhallari este fundaş central de meserie, dar poate juca la nevoie şi apărător stânga. Din noiembrie 2020, fundaşul de 26 de ani este şi jucător în naţionala Albaniei, însă aici n-a reuşit să se impună printre titulari.

Potrivit glsa.ro, Erion Hoxhallari ar fi semnat deja un precontract cu UTA Arad.

400.000 de euro este cota lui Erion Hoxhallarii. Este cel mai bine cotat fundaş central din campionatul Albaniei.

Afla mai multe despre: uta 

viewscnt
Articole similare