Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Trebuia să scoatem echipa!". Fotbaliştii Oţelului Galaţi l-au supărat pe Mihai Stoica. Nici jucătorii de la FCSB n-au scăpat şi intră în şedinţă | EXCLUSIV

"Trebuia să scoatem echipa!". Fotbaliştii Oţelului Galaţi l-au supărat pe Mihai Stoica. Nici jucătorii de la FCSB n-au scăpat şi intră în şedinţă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a acuzat jocul dur al Oţelului Galaţi din meciul amical, dar, în aceeaşi măsură, a fost dezamăgit de jucătorii antrenaţi de Toni Petrea.

Amicalul Oţelul Galaţi - FCSB l-a supărat pe Mihai Stoica

FCSB a câştigat ultimul amical al verii, la Galaţi, cu Oţelul, printr-un gol marcat de Florinel Coman în minutul 66. La Galaţi, în faţa a 13.000 de spectatori, vicecampioana României, FCSB, a întâlnit într-un meci amical echipa locală, Oţelul, nou promovată în Liga 2.

Agresivi şi impulsionaţi de Dorinel Munteanu de pe margine, fotbaliştii gazdelor au avut intervenţii tari la minge. La o zi distanţă, Mihai Stoica a recunoscut că l-a deranjat acest aspect, dar şi felul în care s-au prezentat fotbaliştii FCSB la ultimul meci de pregătire înainte de startul în Superligă. 

"Trebuia să scoatem echipa, au lovit. Nu e normal la un meci amical. Jucătorii s-au ferit. Până la urrmă e logic să se ferească, nu sunt de acord ca un juctor să se ferească, dar la un meci amical, da. 

Nu a fost amical deloc. A fost cu cauză nobilă. A fost şi în memoria unui fost mare jucător al Galaţiului. Să depăşim momentul  ăsta. Am scăpat fără accidentări. Tănase nu are nicio accidentare musculară. A avut un control clinic şi probabil că va juca împotriva lui U Cluj", a declarat expertul Orange Sport. 

Meciul de la Galaţi a fost un semn de întrebare pentru banca tehnică a FCSB-ului. Astfel, în loc să fie liberi, jucătorii vor fi chemaţi la o şedinţă. 

"Mai departe, am fost foarte nemulţumiţi toţi de cum ne-a prezentat. Trebuiau să fie liberi mâine, dar nu vor fi. Va fi o şedinţă. Să te prezinţi aşa... Ok, ţi-e frică să joci, că te lovesc, dar trebuie să dai în minge. Îmi era cam jenă. Galaţiul are o echipă care totuşi a promovat anul ăsta, a adus jucători noi. Trebuia să te prezinţi ca la Chişinău şi nu mai vorbea nimeni. 

E bine că se întâmplă aşa ca să rămâi ancorat în realitate, că asta te aşteaptă şi în campionat. Te aşteaptă cineva cu ghivece în cap, nu cu flori. Până la urmă a fost cam meci oficial. Am câştigat, ok. L-am tratat ca pe un amical, poate că şi noi am greşit, poate nu ne aşteptam", a mai spus Mihai Stoica. 

Afla mai multe despre: otelul fcsbfcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare