Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să demonstrezi constant”. Abia transferat, deja impresionează la Rapid, dar e ”tras de urechi” de fostul său club: ”Nu confirma” | EXCLUSIV

”Trebuie să demonstrezi constant”. Abia transferat, deja impresionează la Rapid, dar e ”tras de urechi” de fostul său club: ”Nu confirma” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Claudiu Petrila (22 de ani), care a fost lăsat fără multe regrete de CFR Cluj la Rapid, impresionează în această perioadă în tricoul noii sale echipe. Iar un oficial al formaţiei clujene a explicat de ce aceasta nu a ţinut mai mult de jucător.

”Trebuie să demonstrezi constant”. Petrila, ”tras de urechi” de fostul său club: ”Nu confirma” | EXCLUSIV

Claudiu Petrila este unul dintre cei mai în formă jucători dîn Superligă în momentul de faţă. Adus la începutul sezonului de la CFR Cluj, jucătorul de 22 de ani a impresionat în cele mai recente apariţii ale sale în tricoul celor de la Rapid.

Începutul la noua sa echipă a fost dificil, dar şi pe fondul unei perioade extrem de complicate prin care trecea formaţia giuleşteană, care suferea două eşecuri la rând, 1-2 cu FC Voluntari şi 0-2 cu Petrolul Ploieşti.

Dar revenirea de formă a Rapidului a coincis şi cu integrarea excelentă a lui Claudiu Petrila în echipă. Primind încredere din partea antrenorului Cristiano Bergodi, jucătorul l-a răsplătit cu două goluri şi două pase decisive, toate reuşite în doar două partide.

În victoria giuleştenilor în faţa campioanei Farul (3-1), Petrila nu a avut nici o contribuţie ofensivă, dar la meciurile cu FCU Craiova 1948 şi Dinamo, lucrurile s-au schimbat complet.

Acesta a ieşit la rampă cu goluri şi pase de gol, contribuind decisiv la succesele spectaculoase obţinute de Rapid cu oltenii (5-3) şi rivalii lor bucureşteni (4-0).

Formaţia din Giuleşti l-a luat pe Claudiu Petrila de la CFR Cluj sub formă de împrumut pentru acest sezon, împrumut ce a costat 500.000 de euro, iar această mutare a fost explicată de Marius Bilaşco, oficial al clubului din Gruia.

”Potenţial a rămas pentru Petrila, dar vine momentul în care trebuie să demonstrezi constant, dar el a avut o inconstanţă, nu să zic din cauza lui, dar era un meci bun, apoi nu confirma. 

Au fost discuţii, oferte din partea celor care l-au urmărit. N-au mers mai departe. A fost un moment în vară când trebuia să încercm să ajutăm clubul, să avem venituri”, a declarat Bilaşco, la Orange Sport.

Cotat la 1,6 milioane de euro, Claudiu Petrila a fost în curtea celor de la CFR Cluj încă din 2017, dar a fost promovat în echipa mare a clujenilor în noiembrie 2018.

În tricoul lui CFR Cluj, acesta a adunat 128 de meciuri, 15 goluri şi 12 pase decisive. În sezonul 20202-2021, el a fost împrumutat la Sepsi.

Afla mai multe despre: rapidcfr clujclaudiu petrila 

viewscnt
Articole similare