Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorii acuzaţi de Mircea Sandu: "Juniorii îi iau la mişto pe Tătăruşanu, pe Niţă. Mare rezultat ce au făcut la semifinala de la U21" | EXCLUSIV

Tricolorii acuzaţi de Mircea Sandu: "Juniorii îi iau la mişto pe Tătăruşanu, pe Niţă. Mare rezultat ce au făcut la semifinala de la U21" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, crede că grupul de jucător al naţionalei nu e unit şi că există animozităţi între cei care au venit de la U21 şi veterani.

Mircea Sandu, despre echipa naţională

Tricolorii au ratat examenul din Liga Naţiunilor în iunie, când au pierdut trei din patru meciuri în grupă. Mircea Sandu a remarcat un alt aspect, anume ruptura din interiorul lotului condus de Edi Iordănescu. 

Concret, fostul şef al FRF consideră că tinerii promovaţi de la U21 au un comportament inadecvat faţă de veteranii echipei, informaţii prezentate şi de jurnalistul Costin Ştucan

"Vom coborî în continuare până se creează un grup. Acum, am impresia că juniorii care au venit la naţionala mare, că mare rezultat ce au făcut la semifinala de tineret (n.r. - de la EURO U21 din 2019), aproape că îi iau la mişto pe Tătăruşanu, Niţă, la naţională. Când eram noi la naţională, căram de ne cocoşau la naţională, din respect pentru ăştia mai mari. Acum... Până nu se creează un grup, de asta spun.

După meciuri se puneau oamenii împreună, meciul era seara, oamenii se întâlneau, erau civilizaţi, erau prieteni. Dacă nu sunt prieteni, ca să facă un grup şi să facă performanţă... Nu sunt optimist. E lispă de valoare", a declarat Mircea Sandu pentru Orange Sport. 

Actualii conducător de Casa Fotbalului nu au fost uitaţi de Mircea Sandu. 

"Ei analizează şi tac, tac, capul în nisip şi e cel mai bine. Trece timpul, lumea uită, vine toamna şi vedem ce facem. În octombrie vine tragerea la sorţi şi, dacă mai pierdem în septembrie vreun meci, te duci pe locul 60 şi te duci în urna trei spre patru. Va fi aproape imposibil să te mai califici în competiţii. Malta, Feroe, Luxemburg sunt echipe care chinuie adversarul", a mai spus fostul conducător din fotbalul românesc. 

  • În clasamentul grupei din Liga Naţiunilor, România ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, lider fiind Bosnia, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte,  şi Finlanda, cu 4 puncte.
  • În septembrie, România va evolua contra Finlandei, la 23 septembrie, şi cu Bosnia-Herţegovina, în 26 septembrie.

Afla mai multe despre: mircea sanduechipa nationala a romaniei 

viewscnt
Articole similare