Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica: "Eu mi-am dat demisia de la Steaua". A apelat la onoare şi i-a cerut unui "greu" să facă la fel după ultimul dezastru | EXCLUSIV

MM Stoica: "Eu mi-am dat demisia de la Steaua". A apelat la onoare şi i-a cerut unui "greu" să facă la fel după ultimul dezastru | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, apelează la onoare în rândul Federaţiei Române de Fotbal. El a explicat cum s-a despărţit de Gigi Becali, iar oficialul consideră că motivul e suficient pentru a provoca o demisie de onoare a preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Mihai Stoica, mesaj pentru Răzvan Burleanu: "Eu mi-am dat demisia de la Steaua"

Expertul Orange Sport a analizat fiecare prestaţie a naţionalei de la meciurile din iunie, iar după ultima înfrângere, cu Muntenegru, scor 3-0, pe Stadionul Rapid-Giuleşti, a cerut demisii. 

Mihai Stoica a apelat la onoarea lui Răzvan Burleanu şi a oferit un exemplu din trecutul său. În 2011, actualul conducător de la FCSB a ales să se despartă de Gigi Becali, care nu l-a mai dorit pe antrenorul Ronny Levy, pentru care MM a girat. 

Cum rezultatele cu tehnicianul israelian nu l-au ajutat, Mihai Stoica a ales să plece "la pachet" cu el, după remiza din Europa League, 1-1, cu AEK Larnaca, în Cipru.

"Demisia de onoare a preşedintelui FRF, împreună cu toţi care care au contribuit la dezastrul ăsta? De ce? Simplu. Ne-a explicat că schimbă mentalitatea. N-a schimbat-o bine, ori a schimbat-o prost, ori n-a reuşit s-o schimbe. E incompetenţă, demisie de onoare, dar asta e mai greu. 

Eu, de exemplu, cu Ronny Levy, pentru că-l adusesem la Steaua (n.r. - FCSB)... E adevărat, ne-am calificat în grupe, eliminând ŢSKA Sofia fără probleme. Am făcut egal pe teren propriu la Cluj cu Schalke, echipă destul de bună pe vremea aia şi am plecat în Cipru şi am făcut egal în Cipru. 

S-a considerat că e un rezultat negativ, iar eu am plecat cu el (n.r. - cu Ronny Levy) de la Steaua (n.r. - FCSB), că aşa mi s-a părut normal. Am girat pentru el. Aşa trebuie să facă Burleanu acum. Să spună că îmi asum acest dezastru şi să plece, dar mi-e teamă că nu se va întâmpla asta. O să vină cu un discurs gol spunând cuvinte", a declarat expertul Orange Sport. 

În urmă cu aproape un deceniu, Gigi Becali susţinea că nu l-a dat afară pe Mihai Stoica şi că i-a impus să lucreze cu Ilie Stan, cel care a şi preluat banca tehnică la dorinţa finanţatorului. 

Ce urmează pentru naţionala antrenată de Edi Iordănescu

FRF l-a reconfirmat pe Edi Iordănescu în fruntea lotului naţional României, iar conducătorii au ales să dea vina pe anumiţi jucători pentru rezultatele din Liga Naţiunilor. Totuşi, Mihai Stoichiţă a avut şi un mesaj pentru selecţioner.

  • În clasamentul grupei din Liga Naţiunilor, România ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, lider fiind Bosnia, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte,  şi Finlanda, cu 4 puncte.
  • În septembrie, România va evolua contra Finlandei, la 23 septembrie, şi cu Bosnia-Herţegovina, în 26 septembrie.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbrazvan burleanunationala romaniei 

viewscnt
Articole similare