Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA a făcut primul pas după ce Gigi Becali a spus că a pariat la Nordsjaelland - FCSB. Ce se petrece în această perioadă

UEFA a făcut primul pas după ce Gigi Becali a spus că a pariat la Nordsjaelland - FCSB. Ce se petrece în această perioadă

FCSB

Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a transmis că UEFA a luat o primă decizie, după ce finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că a parit pe meciul propriei echipe, cu Nordsjaelland.

UEFA a luat o primă decizie, după pariul anunţat de Gigi Becali la meciul Nordsjaelland - FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, riscă să fie amendat şi suspendat de Comisia de Disciplină a FRF, dacă se dovedeşte că a pariat pe meciul Nordsjaelland – FCSB 0-2.

Însă, întreaga poveste a ajuns şi la UEFA, care a deschis o procedură, conform anunţului făcut de Răzvan Burleanu. 

”Cei de la UEFA deja aflaseră (n.r. despre declaraţia cu pariul), era deschisă deja o procedură.

Avem şi noi un inspector de integritate, astfel încât în perioada următoare vom afla mai multe informaţii din partea UEFA.

Să nu se răzgândească (n.r. - Gigi Becali în privinţa declaraţiei despre Istvan Kovacs). Ne amintim şi subiectul de betting, că în 24 de ore s-a răzgândit că a pariat, că a câştigat sau a pierdut”, a spus Răzvan Burleanu, despre finanţatorul FCSB. 

La o zi distanţă, MM Stoica a transmis că Gigi Becali doar a glumit.

Gigi Becali urmează să fie chemat şi de comisiile FRF

După UTA - FCSB, Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa arbitrajului brigăzii conduse de George Găman. Însă, finanţatorul FCSB l-a considerat principal vinovat pe Istvan Kovacs, deşi la partida de la Arad în camera VAR a fost fratele său, Szabolcs Kovacs. 

După acuzaţia lui Gigi Becali privind apartamentul de la Cluj al lui Istvan Kovacs, preşedintele FRF a transmis că afaceristul trebuie să probeze oficial suspiciunea. 

"Domnul Becali va fi chemat la audieri, pentru a proba toate aceste declaraţii. Acum câteva luni chiar îl invitam pe domnul Becali să facă declaraţii de acest tip, mă bucur că acum chiar le face (n.r. - zâmbeşte). Ceea ce ne dorim e să le şi poată susţine", a mai spus Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: gigi becalirazvan burleanugigi becali uefagigi becali pariu fcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare