Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA, răspuns pentru Viking după ce un oficial al FCSB a intrat în vestiarul arbitrilor: ”Nu am mai văzut asta până acum”

UEFA, răspuns pentru Viking după ce un oficial al FCSB a intrat în vestiarul arbitrilor: ”Nu am mai văzut asta până acum”
Comentarii

Morten Jensen, antrenorul lui Viking, a primis răspunsul de la UEFA la întrebarea dacă este normal ca FCSB să ofere cadouri arbitrilor.

FCSB s-a calificat în grupele Conference League după ce a învins-o în retur cu 3-1 pe Viking, echipă care câştigase prima manşă cu 2-1.

A fost un adevărat scandal după meci, deoarece norvegienii au contestat penalty-ul primit de FCSB în finalul partidei, după un presupus fault la Florinel Coman.

Ce răspuns i-a dat UEFA antrenorului lui Viking despre cadourile oferite de FCSB arbitrilor

Calificarea s-a decis în finalul partidei. FCSB a primit o lovitură de la 11 metri, după ce arbitrul partidei a văzut un fault la Florinel Coman.

Radunovic a fost cel care a hotărât să bată penalty-ul, a înscris şi a făcut 3-1. După meci, Morten Jensen s-a plâns că cei de la FCSB le-au oferit arbitrilor nişte pungi cu conţinut necunoscut.

Morten Jensen a afirmat atunci că va cere explicaţii la UEFA, deoarece nu i se par normale astfel de gesturi.

Între timp, forul continental i-a oferit un răspuns lui Morten Jensen, care spune însă că este în continuare surprins.

Cei de la UEFA i-au transmis că este o obişnuinţă ca echipele să le ofere arbitrilor, la meciurile internaţionale, diverse suveniruri în culorile şi însemnele cluburilor.

”După cum ni s-a spus mai târziu, este un obicei ca echipele să poată oferi un fel de cadou cu suveniruri şi fanioane pentru arbitri. Dar nu am mai văzut asta până acum, aşa că suntem nedumeriţi cu asta.

Cu toate acestea, nu vom face nimic mai departe. Asta a fost”, a declarat Morten Jensen pentru tv2.no.

Cum a ajuns Morten Jensen să-i suspecteze pe cei de la FCSB

După meciul cu FCSB, Morten Jensen a povestit cum un reprezentant al FCSB-ului le-a oferit arbitrilor nişte pungi cu cadouri.

Antrenorul lui Viking a spus atunci că oficialul FCSB a intrat în vestiarul arbitrilor cu patru pungi şi a ieşit cu una singură.

”Eram în drum spre vestiarul arbitrilor, chiar în faţa sălii de conferinţe, când a sosit un reprezentant de la FCSB cu cinci astfel de pungi de cadouri.

Când s-a întors, mai avea una singură. Sunt patru arbitri, aşa că am fost foarte surprins. Toţi cu care am vorbit au zis că este ciudat, aşa că probabil vom cere o părere la UEFA despre asta”, a spus atunci Morten Jensen.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare