Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, mutare-surpriză! Dezvăluire în direct. MM: "Îl anunţ acum!". Dică primeşte un fotbalist | EXCLUSIV

Becali, mutare-surpriză! Dezvăluire în direct. MM: "Îl anunţ acum!". Dică primeşte un fotbalist | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mutare-surpriză la FCSB, după o decizie neaşteptată luată de Gigi Becali (64 de ani). Rachid Bouhenna (31 de ani) va reveni la prima echipă a FCSB, a anunţat Mihai Stoica, managerul general al "roş-albaştrilor", care a spus că fundaşul central a fost "graţiat" de omul de afaceri din Pipera.

Gigi Becali l-a "graţiat" pe Rachid Bouhenna, o mutare-surpriză, decizie luată în ciuda faptului că fundaşul central fusese anunţat să-şi caute echipă. Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a anunţat în exclusivitate la Orange Sport că Bouhenna va mai primi o şansă să demonstreze ce poate.

Becali, mutare-surpriză! Dezvăluire în direct. MM: "Îl anunţ acum!". Dică primeşte un fotbalist | EXCLUSIV

FCSB a sistat căutările unui fundaş central. Gigi Becali anunţase că Rachid Bouhenna "nu va mai călca iarba" la FCSB, dar s-a răzgândit după o discuţie cu Mihai Stoica.

Managerul general al FCSB l-a convins pe Gigi Becali să-i mai dea o şansă lui Bouhenna şi, astfel, fundaşul central va reveni la prima echipă. Mihai Stoica a dezvăluit în exclusivitate la Orange Sport că Rachid Bouhenna va fi anunţat că trebuie să reintre în programul echipei, după ce s-a pregătit separat ca urmare a unei accidentări.

Rachid Bouhenna a fost transferat gratis de FCSB după ce fundaşul s-a despărţit de CFR Cluj, campioana României, unde fusese scos de pe lista pentru Liga 1 de Dan Petrescu. "Despre Bouhenna am avut o discuţie cu patronul şi revine la prima echipă. Îl anunţ acum că mâine poate reintra în program", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Rachid Bouhenna a strâns doar 248 de minute în patru meciuri la FCSB, suficient cât să-l supere pe Gigi Becali şi acesta să anunţe că vrea să se despartă de fostul căpitan de la Sepsi, aşa cum s-a întâmplat şi cu Vadim Raţă.

La Sepsi, Bouhenna era căpitan şi a strâns 65 de meciuri, patru goluri şi două pase de gol, în timp ce la CFR Cluj a fost pe teren în doar 19 meciuri şi a marcat o dată. Algerianul are în palmares titlul de campion cu CFR Cluj, dar n-a mai jucat pentr campioana României în ultima parte a sezonului trecut.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Rachid Bouhenna în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rachid bouhennafcsbmihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare