Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a iertat încă un fotbalist la FCSB! "Şi el, da". Cum s-a schimbat situaţia | EXCLUSIV

Gigi Becali a iertat încă un fotbalist la FCSB! "Şi el, da". Cum s-a schimbat situaţia | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a oferit mai multe veşti bune despre trei fotbalişti de la FCSB.

Încă un fotbalist iertat de Gigi Becali la FCSB

Pentru Orange Sport, conducătorul echipei bucureştene a dat veşti importante. Vadim Raţă l-a dezamăgit pe Gigi Becali şi are şanse mari să revină la FC Voluntari, dar a avut şi veşti pozitive despre alţi jucători. 

Dacă lui Octavian Popescu i se va mări salariul, într-o încercare de a-i da un imbold în privinţa formei din acest sezon, Rachid Bouhenna a revenit la antrenamentele echipei, după ce Gigi Becali a spus, în urmă cu câteva săptămâni, că poate pleca de la FCSB. 

Şi Darius Olaru a fost iertat de Gigi Becali. Mihai Stoica a anunţat decizia finală luată în cadrul echipei, deşi mijlocaşul i-a dezamăgit crunt pe cei de la FCSB. 

Amenda de 5.000 de euro pentru Darius Olaru a fost oficial anulată, după ce jucătorul a fost suspendat pentru returul cu Viking, deoarece a încasat un cartonaş galben gratuit în partida tur de pe Arena Naţională. 

Totuşi, conducătorii îl ţin pe jar. Deşi nu va scoate bani din buzunar, MM Stoica nu exclude ca bonusul lui Darius Olaru pentru calificarea în grupele Conference League să fi mai mic. 

"A fost iertat şi Olaru, da (n.r. - de amenda de 5.000 de euro). Acum stai să vedem când se dă prima de calificare, că nu trebuie neapărat să-i iei din salariu. Poţi să nu-i dai prima", a declarat expertul Orange Sport. 

Mihai Stoica, supărat iniţial pe Darius Olaru

Înaintea meciului sezonului din Norvegia pentru FCSB, Mihai Stoica nu l-a iertat pe mijlocaş într-o intervenţie furibundă

”El faţă de mine nu are niciun pic de respect pentru că a făcut asta! Eu cu el am vorbit special înainte de meci şi l-am rugat ca nu cumva să ia galben. I-am zis, atât îţi cer Mexic, să nu simulezi şi să nu discuţi cu arbitrul. Când tu faci asta în minutul 85... 

Care sunt problemele lui de face aşa ceva?! A tăcut, a zis că el a vorbit şi nu i-a reproşat, el doar i-a zis că nu e fault, exact ce i-am zis să nu facă. Eu sunt dezamăgit, pentru că îl vedeam un lider şi face ce face! Pe mine mă deranjează foarte rău că nu dă doi bani pe ce i-am spus, că nu i-am spus doar eu. Am crezut ca eu contez în faţa lui, dar nu. E o chestie foarte gravă!”, a declara Mihai Stoica în urmă cu mai puţin de două săptămâni. 

  • Darius Olaru, jucători indispensabil pentru FCSB, a jucat în 10 meciuri în acest sezon şi a oferit o pasă decisivă. 

Afla mai multe despre: gigi becalimihai stoicadarius olarufcsbjucator iertat fcsb gigi becali 

viewscnt
Articole similare