adplus-dvertising
You are here:

ULTIMA ORĂ Contract încheiat cu Petrolul! Vedeta "lupilor" din atac a plecat după nici jumătate de an la Ploieşti | EXCLUSIV

ULTIMA ORĂ Contract încheiat cu Petrolul! Vedeta "lupilor" din atac a plecat după nici jumătate de an la Ploieşti | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti s-a despărţit de unul dintre atacanţii echipei. Vârful n-a rezistat nici măcar jumătate de an printre "lupii galbeni" şi a reziliat contractul, după ce n-a marcat niciun gol.

Plecare în plin campionat de la Petrolul Ploieşti. Atacantul a reziliat contractul

Campionatele naţionale au fost întrerupte odată cu startul Cupei Mondiale din Qatar, dar cluburile din România se pregătesc pentru momentul reînceperii meciurilor din Superligă. Petrolul Ploieşti a luat, deja, o primă decizie în privinţa lotului antrenat de Nae Constantin. 

După ce a scăpat de Gabriel Tamaş, protagonist al unui scandal cu Nae Constantin, echipa prahoveană a reziliat contractul cu un alt nume important din lot. 

Sursele Orange Sport susţin că Petrolul Ploieşti s-a despărţit de Mirko Ivanovski. Atacantul de 33 de ani din Macedonia de Nord îşi va căuta o altă echipă în iarnă, în perioada de transferuri, după ce n-a convins în lotul "lupilor galbeni". 

Deşi a primit suficiente minute pentru a se remarca, Mirko Ivanovski n-a marcat pentru Petrolul şi a oferit doar două pase decisive, în 17 apariţii. Prea puţin pentru obiectivul Petrolului Ploieşti, care a luat decizia drastică. 

Conducerea a reziliat contractul cu atacantul central, iar Nae Constantin se va descurca, pentru o perioadă, cu: Christian Irobiso şi Simon Măzărache, iar pe postul de atacant central mai poate fi folosit şi Gicu Grozav. 

Mirko Ivanovski a semnat cu Petrolul în iulie, dar nu a rezistat nici măcar jumătate de an de la sosirea din "Ştefan cel Mare". Atacantul din Macedonia de Nord a eşuat şi la Dinamo Bucureşti, cu care a retrogradat şi unde a marcat de patru ori în 27 de meciuri. 

Într-un interviu acordat Orange Sport, Marko Ivanovski s-a destăinuit: ”Am fost cel mai bun tânăr fotbalist din Macedonia. Ce s-a întâmplat? O să mă întreb toată viaţa”

  • Petrolul Ploieşti e pe locul al şaptelea în Superligă, cu 26 de puncte, aproape de play-off, şi cu un parcurs peste aşteptări pentru nou-promovată. 

Fotbaliştii lui Nae Constantin s-au pregătit pentru reluarea campionatului într-un meci de pregătite la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, care s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Petrolul Ploieşti va juca pe 2 decembrie, în Superligă, cu U Cluj, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Cupa Mondială Qatar 2022. Grupe, clasamente, program complet. Tot ce trebuie să ştii despre turneul final

viewscnt
Articole similare