Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima oră! Şefii lui Neftchi i-au comunicat lui Reghecampf decizia după bătaia cu Anamaria Prodan. Ce a contat enorm când "l-au judecat" pe antrenor

Ultima oră! Şefii lui Neftchi i-au comunicat lui Reghecampf decizia după bătaia cu Anamaria Prodan. Ce a contat enorm când "l-au judecat" pe antrenor
Comentarii

Conducătorii de la Neftchi Baku au luat decizia finală în cazul lui Laurenţiu Reghecampf, după conflictul cu Anamaria Prodan şi informaţiile conform cărora antrenorul ar fi pe lista FRF pentru postul de selecţioner.

Ce decizie au luat şefii lui Netchi Baku în privinţa lui Laurenţiu Reghecampf

Vineri, bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost filmată, iar potrivit imaginilor impresara şi antrenorul îşi dau palme şi pumni, în plină stradă, în Snagov, un moment care putea fi perceput de şefii lui Netfchi Baku drept o imagine negativă inclusiv asupra clubului azer.

Presa din Azerbaijan a oferit noi detalii din interiorul clubului la care antrenează Laurenţiu Reghecampf, după ce acelaşi surse au transmis, iniţial, că "şefii au luat la cunoştinţă cele întâmplate şi au luat legătura cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf, care le-a explicat ce s-a întâmplat". 

Cu un contract valabil până în 2024, Laurenţiu Reghecampf urmează să-şi continue munca pe banca echipei din Azerbaijan. 

"Laurenţiu Reghecampf, care a semnat un contract cu „Neftchi” la începutul sezonului, are contract până în vara lui 2024.

În primul rând, conducerea „Neftchi” nu are de gând să-şi ia rămas bun de la est-european, cu care a început cooperarea în iunie.

Deşi nu a avut succes în cupele europene şi în ochii fanilor preşedintele clubului, Kamran Guliyev, a fost umilit, totuşi lucrurile nu merg rău în campionat. După ce au adunat 18 puncte în 7 runde, „albii şi negrii” împart locurile 1 şi 2 împreună cu „Karabah”.

El este însărcinat să performeze bine în campionat şi cupe europene", susţin jurnaliştii de la Sportinfo.az.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfneftchi bakuanamaria prodan 

viewscnt
Articole similare