Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare de marcă de la CFR Cluj. Jucătorul va ajunge astăzi la noua sa echipă şi va semna contractul

Plecare de marcă de la CFR Cluj. Jucătorul va ajunge astăzi la noua sa echipă şi va semna contractul

CFR Cluj

Comentarii

Unul dintre cei mai vechi şi importanţi jucători de la CFR Cluj este foarte aproape de o despărţire. Elevul lui Dan Petrescu ar urma să ajungă chiar în cursul zilei de astăzi la noua sa echipă şi să semneze contractul.

Continuă schimbările din lotul lui Dan Petrescu. Ultimul care este foarte aproape de o despărţire de campioana României este extrema Alexandru Păun.

Din 2013 la CFR Cluj, acesta este unul dintre cei mai vechi din componenţi ai grupării din Gruia, fiind totodată şi unul dintre preferaţii lui Dan Petrescu.

Fotbalistul de 27 de ani ar fi ajuns la o înţelegere cu Hapoel Beer Sheva, formaţia care a eliminat-o pe Universitatea Craiova în play-off-ul Conference League.

Păun ar urma să ajungă chiar astăzi în Israel pentru a efectua vizita medicală şi a semna noul contract, informează Gsp. Perioada de transferuri din Israel se încheie astăzi.

Hapoel Beer Sheva ocupă în momentul de faţă locul 4, cu nouă puncte după cinci etape. Lider este Maccabi Tel-Aviv cu 13 puncte.

La formaţia din Beer Sheva a jucat chiar unul dintre actualii elevi ai lui Dan Petrescu, Ovidiu Hoban, în perioada 2014-2017.

Veteranul de 40 de la mijlocul terenului al lui CFR Cluj a câştigat două trofee de campion şi o Supercupă a Israelului alături de fosta adversară a Universităţii Craiova.

Alexandru Păun a fost crescut la formaţia din Gruia, iar în 2013 a fost promovat la echipa mare. În toată cariera sa, jucătorul de bandă a jucat doar la CFR Cluj, cu care a devenit campion al României de cinci ori la rând.

La momentul actual, Păun este cotat la 1,6 milioane de euro şi are o prezenţă în tricoul echipei naţionale , sub comanda selecţionerului Dan Petrescu.

În acest sezon, Alexandru Păun a jucat 16 meciuri în toate competiţiile, dintre care cinci în campionat şi zece în tururile preliminare ale competiţiilor europene în care CFR Cluj a evoluat.

A marcat un gol în Supercupa României pierdută în faţa lui Sepsi şi a reuşit o pasă decisivă în Superligă, în eşecul cu FC U Craiova din etapa a doua.

Afla mai multe despre: pauncfr cluj 

viewscnt
Articole similare